- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #12.341
Agaaha tamammlui napıyon lui
ben bişi yapmadımm la valla yeminlenn
valla sıgır anacım
hoşbuldumm
nasılsınzz
Agaaha tamamm
Amann pirttt
İyiyim kuzucuk sen nasiin :101::103:
kışın kaç günde bir banyo yapıyon ay
Benim sacim ertesi gun hemen yaglaniyo yaaa
İki gunde bir yikanirim ben hep sen :103::104:
aynen bende ama hasta oluyorm öyle de işte
daha dün yaptm elimde olsa bugunde yapcem kışı hiç sevmiyorum
Aynenn yaaa , niye en buyuk kk oglim
Canım sıkkın
Ahaaah sevgiuuo protesto oglimm
yazıyı boşver görmezden gel bu seferlik lan
sıkılıyorummmm
niye la ne oldu
Ahaaah sevgiuu
Nbeende yaaa beeeendeee
bdv ye su duygularım hislerim ilişkimle ilgili konu açmayı düşünüorum
karışık canım mesele şöyle anlatıyımNe diye tartıştınız kuzum ne oldu
Basliycam laa senin su duygularina la :26:
Ne bileyim kuzum gercekten seviyo olsan boyle seyler dusunmezdin hissetmezdin ki
ay inanmıyorum ciddimisin yakarışık canım mesele şöyle anlatıyım
biz yeni ev aldık benimde bankada 2 bin lira param vardı küçükken bayram harçlıklarımla falan birikmiş
ev alırken annemler bu parayı çektiler.
şimdi bilgisayarım bozuk zar zor kullanıyorum dökülüyor resmen usb girişleri dağıldı fanından sesler geliyor.
ya benim paramı verin yada bilgisayar alın diyorum yok.
annem kabul etmişti vermeyi
şimdi diyor ki vazgeçtim sadece ben kullanıyormuşum evdeki kimse kullanmıyormuş. e pc benim odamda ne yapayım yani odadan mı çıkıyım herkes pc kullancak diye.
verme 5 kuruşunu dahi istemiyorum dedim
işin garibi kardeşlerime telefon alcaklarmış daha telefonları iki senelik bile değil neymiş arkadaşları çok güzel telefonlara sahipmiş onların yokmuş özeniyorlarmışş
o yeni aldığımz evde de benim odam olmayacak sen kaç yaşına geldin gideceksin o kadar zaman için oda yapmaya gerek yok oturma odasında yatarsın dediler
benim bu bilgisayarımıda onlar almamıştı dedem almıştıay inanmıyorum ciddimisin ya
te allam hem paranı vermiyor bir pc yi bile alamıyorlar sana hemde oda yapmıcaklar
bunlar seni sanırım iyice gözden cıkarmış
kardeşlerinin arkadaşları varda senin yok mu seni neden seçiyorlar cok yalnış bu annenin yaptığı cok
diğer durumlarıda az çok bilyorum luim allah yardımcın olsun ne diim ki takmıcaksıntakmamaya çalışacaksın annen cok bencil davranıyo çok sanki sen üvey evlat gibisin gibi muamele yapıyor sana
Aaa bende olsam cok bozukurdum haklisin kuzum yaaa niye oyle yapiyolar ki ama :26:karışık canım mesele şöyle anlatıyım
biz yeni ev aldık benimde bankada 2 bin lira param vardı küçükken bayram harçlıklarımla falan birikmiş
ev alırken annemler bu parayı çektiler.
şimdi bilgisayarım bozuk zar zor kullanıyorum dökülüyor resmen usb girişleri dağıldı fanından sesler geliyor.
ya benim paramı verin yada bilgisayar alın diyorum yok.
annem kabul etmişti vermeyi
şimdi diyor ki vazgeçtim sadece ben kullanıyormuşum evdeki kimse kullanmıyormuş. e pc benim odamda ne yapayım yani odadan mı çıkıyım herkes pc kullancak diye.
verme 5 kuruşunu dahi istemiyorum dedim
işin garibi kardeşlerime telefon alcaklarmış daha telefonları iki senelik bile değil neymiş arkadaşları çok güzel telefonlara sahipmiş onların yokmuş özeniyorlarmışş
o yeni aldığımz evde de benim odam olmayacak sen kaç yaşına geldin gideceksin o kadar zaman için oda yapmaya gerek yok oturma odasında yatarsın dediler
ya tek derdim bu bilyormusun.. seviyorum eylül biliyorum ama böyle oluyo sonra düzeliyo sonra tekrar böyle dur bakalım belki yorumlar aydınlatıcı olur
sen anlamıyosun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?