İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Benden de iyi be kuzum..

Bu soğuklar yaramadı bana öksürüyorum çok fena..

Sen nasıl oldun

Uuhh geçmiş olsun canımm dikkat et..
İyiyim ben hayatım çok şükür soğuğu severim ben kar yağarken blazer ceketle yürüyorum valla

Uuhh geçmiş olsun canımm dikkat et..
İyiyim ben hayatım çok şükür soğuğu severim ben kar yağarken blazer ceketle yürüyorum valla

Ah be kuzum sıkı giyinsene..

O ceketlerle donmuyor musun gerçi araba kullanıyorsan sıkıntı olmaz da. Ama sürekli dışarıda dolaşan biri için kötü olur..

Leydim mi özledim o şimdi burada yok ya tüm dizileri izlemiştir valla..

Geçen konuştum banının kaç gün olduğunu söylemişti ama unuttum ya . Belki de bugun açılır bilinmez..

Ay evet leydim olmayınca kknın tadı kalmadı resmen eksikliği çok fark ediliyor
Dizi manyağı olmuştur kuzum ya
Arabada değil kuzum normal tipi yağarken blazerla yürüyorum mecburen 1 dk durak yok bana üst üste hepsi işlerin
Sanırım internetim olmıycak benimde 1 hafta kadar
Yarın hızlandırmaya çalışıcam

Neden ceketle yürüyorsun ki , kışı seviyorum diye bahane üretme bana yemezler

Valla ya , ne zaman demişti hatırlamya çalışıyorum ama aklıma gelmiyor bir türlü ya..

Taşındığınız için herhalde , gelirsin yine..

Yok ya sevmekle alakalı değil o plaza senin bu plaza benim mekik dokuyorum mecburen işle alakalı içeri girince sıcak oluyo arabada bırakıyorum bende giy çıkar uğraşamıyorum (benimki duymasın)
Hıı evet
Gelir en kısa zamanda inşallah yaa

Ama maşallahın var bakıyorum da..

Yani şuan o ceketle ben sıcak bir yerden 5 dakikada olsa ayrı bir yere çıksam şimdi hastalıktan bi hal olurum..

Ama maşallahın var bakıyorum da..

Yani şuan o ceketle ben sıcak bir yerden 5 dakikada olsa ayrı bir yere çıksam şimdi hastalıktan bi hal olurum..

Bu ara bağışıklığım tavan durumda maşallahım var gerçekten
Dışarı çıkınca kardan kadın oluyosun 2 dk da ben sabahtan akşama kadar şıkıdım şıkıdım yürüyorum

Bu ara bağışıklığım tavan durumda maşallahım var gerçekten
Dışarı çıkınca kardan kadın oluyosun 2 dk da ben sabahtan akşama kadar şıkıdım şıkıdım yürüyorum

Ya ben soğuk havayı solumayım. Anında öksürüğüm başlıyor..

Oh oh maşallah bu dirençli halini neye borçluyuz

Cektim ama tabletten atamam kii yarin atarim resmii :90:

Alti kek ortada krema yerine kabak dusun ustune de cikolata gayett basarilii

Gerçekten çok merak ettim.
Yarın ben giremesem de sen bana özelden mesajla at resmi..

Nasıl bir şey oldu gerçekten çok merak ettim . Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…