İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Jaggerrrr

Kabaklı pasta nın resmiii , yarısını yedikten sonra söylediğin için çok net değil karışmış halii

Gunaydin kizlar
berika nasilsin canim
esin ariyor mu

Evet. Benim babamlara geldiğim günün akşamında ablamlara gitmiş. Eniştemle konuşmuş işte aracı ol sen diye. Eniştem de Berişe bağlı o tamam derse olur demiş. Sonra ben onu dövmüşüm o bana vurmamış işte annesi onu benim elimden zor almış da bıdı bıdı bıdı. Ben de o günün akşamnda ablamlara gittim. Orda kaldım ablamn günü vardı ona yardım ettm. İşte babam aradı cemal geldi dedi oraya gelrse açmayın kapıyı dedi. annem anlatıyo işte çiçek yaptırmış gelmiş yannda da bi kız. misafirler gittikten snra ablamın karşı komşusu geldi eşin burda dedi ablamın karşı komşsuna gitmiş. halbuki kadının kocasını bile tanımıyo daha. neyse babamı aradık biz cemal buraya gelmş diye babam geliyorum ben açmayn kmseye kapıyı dedi. babam geldi ablamın karşı komşusunun yanına gitti cemal diye bağırdı o da çıkmadı dışarı işte ben sana bu kızın etrafında dolaşmicaksın demedim mi filan dedi sonra babam ablama polis çağır dedi çağırdık korkmuş kaçmış.....
sonra ablamlar adanaya gidiyodu misafirliğe eniştem ablam bi de eniştemin kuzeni var ablam olayları enişteme anlatmış işte enştemnn kuzeni de sinirlenmiş dön geri lan döverim ben bu çocuğu demiş eniştem de gaza gelmiş kırmış direksiyonu işte evlerine gitmişler korkudan annesiyle birlikte inmiş aşağı öyle işte konuşmuşlar yani dün baya bi atraksiyon yaşadım. Ama asla affetmicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…