- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #13.301
selam kizlar bende geldimm
kapıda ödeme seceneği var mı:26:
tozlu giyim varrr orası da bayaa ucuz bir de oraya bakkk
tesettür sitelerine bakıyom oglim ben :26::26:
ve a. s hoşgeldinniz efendim
kapıda ödeme seceneği var mı:26:
var büyük ihtiimal bi bak ucuz baya , ben ordan almıştım gömlek falan sorun yaşamadım
tesettür kıyafetleri gerçekten çok pahalı oluyor ya
arkadaş bi etek alıyor bi pardesü alıyor
ben o fiyata 3 kot 2 kazak alırım
nedne ne oldu canımmZorlu gecen bi gece ve gundu.az kafam dalsin diye geldim kk ya.juliam felan yok bugun
tesettür kıyafetleri gerçekten çok pahalı oluyor ya
arkadaş bi etek alıyor bi pardesü alıyor
ben o fiyata 3 kot 2 kazak alırım
şu paylaştığım şarkıyı dinliyorum sevgi omuzlarımı titretiyorummm babannemde bakıyo napıyon diyebakım kzummm
Eylul05 tesetturlu müsün
sağol canımm aminnn inşallahh ne güzelllCok mutlu oldum eylul05 inan .rabbim mskbuku ile nadip etsin insaallh.bende tesetturlu bir bayanım
benimkiyle kavga ettik
şu paylaştığım şarkıyı dinliyorum sevgi omuzlarımı titretiyorummm babannemde bakıyo napıyon diye
evet canım sen
benimkiyle kavga ettik
bunun facesinde salak bi kız ekli her paylaştığını begeniyor
kim o diyorum bilmem ki unuttum diyor sil dedim sildi
ama hala begeniyor herşeyini
gözümün önünde sildiği halde
koskoca ilişkisi var yazıyor birde
siz söyleyin bayanlar bi kadın bi erkeğin facesinde ne paylaşıyorsa deli gibi psikopat gibi begenir mi. begeniyorsa ne anlama gelir.
dün yine gördüm profil resmini beğenmiş.
deli oldum bi sürü şey söyledim tekrardan mı ekledn ne var bu kızda kim bu vazgeçemiyorsun falan dedim
meğer takipçisi olunca paylaştıkları kıza gidiyormuş o da bu sayede begenebiliyormuş
bunun facesinde salak bi kız ekli her paylaştığını begeniyor
kim o diyorum bilmem ki unuttum diyor sil dedim sildi
ama hala begeniyor herşeyini
gözümün önünde sildiği halde
koskoca ilişkisi var yazıyor birde
siz söyleyin bayanlar bi kadın bi erkeğin facesinde ne paylaşıyorsa deli gibi psikopat gibi begenir mi. begeniyorsa ne anlama gelir.
dün yine gördüm profil resmini beğenmiş.
deli oldum bi sürü şey söyledim tekrardan mı ekledn ne var bu kızda kim bu vazgeçemiyorsun falan dedim
meğer takipçisi olunca paylaştıkları kıza gidiyormuş o da bu sayede begenebiliyormuş
tanımıyorum etmiyorum haksızlık ediyorsun eziyet ediyorsun hakkettiğim gibi davranmıyorsunoov çok fena
haklısın tabiki ne amaçla takip etmiş ki kız amacı ne yanigir seninkin facesinden engelle kızı bir daha beğenemez bişey
benimkini köylerinden bir kız eklemiştir resmimizi de görüyon yani ne amaçla ekliyosun ki anlamıyorum bu hem cinslerimi
senın kı ne diyo peki bu duruma
bencede ben ilkokul arkadaşlarımı dahi hatırlıyorumene kız kmiiş nasıl unutmuş yalan var burda insan unutur mu yahu
engellesin o zaman takip edemez begenemez alla alla
o kız ayak yapıyo belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?