İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bayılırım sobalı evee
ananemn ev sobalı dolduruyorum odunu sıcacık oluyor içeri
patates kestane pişiriyoruzz ohh

ayy aynen bizde varya oraya gidince patates götüroyz yanımıza allahım öyle mi güzel olur
vala birde mayışıyom sobanın yanına zorla getiriyorlar beni lanet gitsin

Edoşunuz geldi selpak getirin bana burnum şelala misali.. :2:

Kim domdom eylül mü domdommuş

Senden ala domdom yok le

itfaye çagırım mı panpa sümüklerin için
hadi len ordan ben zayıflıyom ki iyce bilemm

Off yemiyorum ki ama valla etrafimda ki herkesten az yiyorum yemekhane de kadinlar oyle yiyo kiii ben hic yemiyorum yinde aldumnm 62ydum 65 olmusum şok oldummm olum diyetine basliyorum :99:

enee yuhh lann önemli olan az yemek değil yavaş yavaş yemek
ben ısırarak yiyemedim için kopararak yiyorum herşeyi bu sayede kilolar verdim halada veriyom la
tel taktır sende kesin 10 kilo garanti
Kim evsiz kalmış yahu
kim ölmüş

Sen söyle bana. Ben öyle avon satan ama avon şubesi olmayan bir yerden bir parfüm almıştım. Asıl kokuyla, aldığım koku arasında dağlar kadar fark vardı..

Suyun rengi bile değişikti düşün..

Sen bak , bu ay geçti önümüzdeki ayın katalogunda getirir atarım ben sana. Para önemli diğil hediyem olsunnn

Oha senin neren 65 yahu..

Sen bildiğin 55 kilosun tartı bozuk olmasın..
kilomu soran sasiriyo zatenn ama karin bolgesi sadece sorunlu ne yacagim yaa puff

Cok muuu
Yavas da yiyorum fayda etmiyo lanet gitsi.n stres sikıntidan aliyorjm ben galiba he laa
Yok kararliyimmm daha bisey yememm spora gitnem gerek

Sana bi hımkırırım görürsün sevgi

onu susturabilene madalya takıyorlar kanka

dişlerini sökelim panpa

kilomu soran sasiriyo zatenn ama karin bolgesi sadece sorunlu ne yacagim yaa puff

Cok muuu
Yavas da yiyorum fayda etmiyo lanet gitsi.n stres sikıntidan aliyorjm ben galiba he laa
Yok kararliyimmm daha bisey yememm spora gitnem gerek

karın bölgesinden kurtulmak zordur aman dikkat et cok almışın valla nasıl becerdin
millet sinirden stresden kilo verir bizimkide alır

nerde avonda mı satılıyo fiyatı ne kadar nasıl kokuyo
evet çok güzel hafif çiçek kokuyor
15 lira
Yahu çok uzun yazıları inan okuyasım gelmiyor zaten hastayımmmm

O ada çayımıdır nedir iyi gelcek diye içtim bir işe yaradığı yok konuşurken boğuluyorum sanki..
koy g.... gitsin o zman
içme birdahaa
boğaz pastili alsana len

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…