- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #13.761
Günaydın millet napıyonuz
napıyosun canımm oturuyorum öyle
napımm kuzum aynı bende kahvaltı felan yaptım geldim bir bakım dedim benmm edi napıyon
ders çalışmaya başlıcam bugünden itibaren tekrar 40 45 gün var ocagn 25 inde finaller ve tüm üniteler
bizim dersler cok zormuş yahu
eğer sınıfdan cakarsam annemde bana çakacak
bişey olmaz alttan derslerini seneye de verirsin 2. sınıfı okurken
iyi çalış bakalm evet çok konu varrbende sabah haşlanmış yumurta yedim acıkmaya başladım şimdi yemekte çorba salata yiyecem sadece :2::2::2::2:
ama alttan derslerim kalırsa diğer dönemden ders alamam
ben birde katip olamassam hukuk fakültesine geçiş düşüüyorum puanlarımı yüksek tutmak istiyorumm panpa
yada normal kpss ile atanacam en son atamalar 79 la olmuş çok iyi dimi lan
ilk zamanlar cok zor gelir ama zamanla alışırsın
sakın abur cubur yeme
aç kal gerekirse böyle açlığını hisset çünkü bir kilo alırsan daha fazla birdaha önüne gecemessin hadi gayret ekmeğide çıkar hayatından
yoo kim dmeiş tabiki alabiliysoun ders seçimi yaparken :26::26:
iyi iyi çalış tabiii istediğin yerlere gelrsin inşallah canımm
canım yemekle bir zorum yok zaten ben ekmekti pilavdı makarnaydı yiyen biri değilim :2::2: stresten aldım ben eminim çünkü sıkıntı üzüntü stresten bak bu ay yine regl olaamadım :105::105::85:
ayhh tabi sen ondanda alıyorsun ya regl olamayan insan kilo alır bilyon muu
tüh bi doktara tekrar mı gözüksen
bukadar yüklenme kendine valla hasta olacan oluruna bırakmalısın biraz
ben pazar günü sipariş yaptım ya ne zaman gelir ki acaba siparişim internetten sipariş takibe baktım ürün temin ediliyo diyo ne demek la o 24 saat geçti daha kargoya verilmemiş
aradım ben dn perşembeye kadar olur elinizde dediler amma
ürün temin ediliyo ne dimek:26:
canım kargonun gelmesi 1 hafta içinde olur, ürünü temin ediyolar işte 1 hafta içinde gelir merak etme
ondna mı diyosunnn :26: dr gidip ne diyecem ki dr bana üzülmiyceksi n stres yaşamıycaksın dedi hani stresin üzüntünün bini bin paraçok yoruldum artık sevgiiiii üzüntüden kilo vereceğime alıyorum
çok mutusuzum
perşembe gelsin banane yaa ama aradım perşembe gelir dedilee valla kıyameti kopartırım oglimm
hayır tabiki ama hiç değilse düzenli görmen içn hap verebilirler bu sayede kilon da normale döner
ne kadar üzüntü stresin etkisi varsa bu reglinde etkisi var haberin olsun kesin git sen neden hala düzensiz ilaç kullanmıyon mu:26:
neden mutsuzsun hayatındaki hıyar yüzünden
hani biz bercemi gördük demi.. eşinin onun için ne kadar yalnış bir insan olduğunu
işte
sen göremiyorsun ama biz görüyoruz
seninkide senin için o kadar yalnış bi insan sen böyle bir insanla olduğun sürece hep böyle olacaksın bu genç yaşında bilesin..
ne acelen var gelir bu hafta
ilaç verdide nasıl kullanacağımı unuttu m içemedim o yüzden amann bazen içmekte istemiyorum ne olacaksa olsun diye
evet farkındayım ama işteeeeeni yalan sylemekle suçluyor ama kendi bazı konularda doğruları söylemiyo gördümm :26::26:
hiç mutl u olamadım benn
amannn olmazsa olmasınya olur mu öyle şey unuttum bilmem ne bahanelere bak ilerde cocugun olmasına gör iyice ilerlesin
devam et sen böyle aferin nasıl rahatsın insan bi doktora gider lan doktora gideceksin vala konuşmam seninle
git eczaneye sor onlar nasıl kullanıldıklarını bilirler.
anladım sen hastalıgının ilerlemesini cocuk sahiibii olmamayı istiyon devam et böyle
biliyorum neler yaptıkları
hasta bu ben sana söyleym gitsin hastaneye yatsın akıl hastası !
ben sana birşey demiştim.
böyle insanlar neden bunu yaparlar diye
cevabı ise: kendileri o suçladıkları şeyleri yaptıkları için çünkü seninki bunları yaptı için seninde bunları yaptını dşünüyo sen hala saf ayagına yat görme birşeyleri
sizin sonunuz yok varsa bile hiç iyi bir son değil
yaşın genç
30 yaşında biri değilsin
karşına nice insanlar talipler cıkar
ömrünü böyle hasta birile çürütmek mi
yoksa yoluna bakıp hayırlı birini bulmak mı seçim senin dahada birşey demicem biz seni çok uyardık..
sen bilirsin olmasın o zaman eczaneyede sorma böyle devam et
amannn olmazsa olmasın
eczaneye sorsam bilirler evet aklıma gelmeişti sorarım :26::26:
evet evet küçük şeyler için yalan söylediğini gördüm sorunca da sen yalan söylediğin için demeye başladı bir de bu çıktı başımıza :26::26:
saf ayağna yatmıyorum farkındayım canım :44::44::44:
ama hala seviyorumcanım yanıyo artıkkkk sabah sırf benle konuşmamak için sarjım yok telefonu evde bırakıyorum dmeişti ama bir baktım whatsapa giriyo facebookta bişeyler paylasşıyo hani telefon evdeydi
diyorum psıkolık sorunların var sneın dıye kabul da etmıyoo
selam kızlar nasılsınız gelemedim günlerdir?
var mı bi değişiklik ?
nereye gidiyosun durda iki lafın belini kıralımhoşgeldin canm bende tam gidiyordumm
ben sınavlara çalışmaya devam sende varmı bir değişiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?