İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

slm kız nerdesin sen

ya o özlediğinden öyle takılıyordur sana:13:
sen halledersin canım kendini derse ver yeter ki.. haftasonu şifayı kaptım bide dişim ağrıyor çıkamadı bi türlü.. ikisi bir arada yani

slmm cnmm nassınnn

ben sizin için giriyorum arada fırsat buldukça eylül
insan bu kadar bencil olmaz ki

her konuyu kavgaya çevirmenden yoruldum artık sevgi gelmiyorsun diye sitem ettik alt tarafı amann kabahat zaten seninle konuşmayı özleyip gel diyen de boşversene ne yaparsan yap asıl bir insan bu kadar kırıcı olmaz

inşallah kuzumm sagolasın
deme ya ikisi bir arada kötü olmuş
cok geçmiş olsun
bol bol sıvı gıda tüket meyve ye terle sıcak tut kendin nane limon iç
dişin içide agrı kesici iş 20 lik diş mi o ne kötüdür:18::18::18:

böyle şakalar herkezin içinde yapılmaz eylül
görenler benim insan seçtiğimi sanacak
ya biz açmıyoruz seni ne demek.. jaggeri sorunca edince
ben insan mı seçiyorum adamına göre mi geliyorum
sen şaka yaptıgını sanıyorsun
ama insanlar bunu böyle anlamaz
sana durumu izah ettim şaka adı altında igneleyici sözler kullandığının farkında değilsin bu ara yaşadıklarına veriyorum dahada birşey demiyorum canm sana.
bunun özlemek le ilgisi yok özlemek adı altında bunlar denmez.

sende sağol bacım.. bende öyle yapıyorum ama bi türlü terleyemedim ya hiç ısınmıyorum.. inşallah hemen düzelirim.. bu diş beni mahvetti ya allah düşmanımın başına vermesin.. hoş düşmanım da yok ama neyse

Son düzenleme:

kansızlık mı var ki acaba sende bendede öyle bende hiç ısınamam bütün kış üşürüm annem bıktı arkık benden
vardır be insanın hiç düşmanı olmaz mı
daha bizde cıkartacaz enemmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18:
Muhabbet var dediler geldik

hoşgeldinizz

kızlar bu arada belirtimm
ben topiğe derslerimin yogunlundan dolayı giremiyorum cok fazla fırsat buldukça girebiliyorum
vizelerim kötü geçti finallere toparlamam gerekiyo cok az bir sürem var
vaktim oldukca burayada vakit ayıroyurum adamına göre gelip gelmemezlik yapmıyorum ben hepiniz benim için değerlsiniz bilmenizi istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…