İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kızlar sonuçlar kötüysede sıkıntı yapmayın finaller var
ben nasıl çalışıp okuduysam ve tekrar yapmadan mezun olduysam sizlerde olursunuz o kadar da zor değil..
ben finallere 2 haftalık evliyken girdim düşünün ne kadar çalışabilirdim ki..
ama geçtim işte

ben baktım da ne olduu
niye cevap vermediniz bana

kuzum kendine bi not aralığı yap.. ilk sınav notunun %30unu 2.sınavında muhtemel alacağın notunda %70ini al en az hepsinden 65 olsun notların.. böyle bişey yap kendine ve ona göre hırs yapıp bol bol çalış.. sen şimdi bu sınavı unut konsantre ol diğer sınava

aslında notlarım o kadar kötü değil ama
ben hukuk fakültesine geçiş istediğim için yıktı beni inşallah finallere yükseltirim sadece sınıf geçmek değil
cok istiyorum hukuk fakültesini
sen hangi bölüm bitirmiştin canmmm...

tamamm kuzum sagolllllll
öyle yapacam artık su an 2 3 dersden kalmış gibi gözüküyorum finallere kadar ay gülme geldi ha

açıklanmamış ki zaten

sashamiaaa iyiyim sen nasılsıınnn
açıklanmadı zaten soru ve cevaplar yayınlandı
hangı bölüm cnm benm ..
maliye tatlım sen okuyo musun

aynen canım sıkıntı yapmıyorum da bu sınavdaki tüm dersleri verirsem 3 dönem sonra mezunum yani 1 yıl erken bitireceğim nasipse

mesela bu sınavda idare hukuktan 40 45 arası bişi aldım ya
diğerinden 70 80 alsam geçerim demi:26:
o kadar bilmiyorum ama öğrenci girişi yaptığın yerde gayet detaylı anlatmışlar canım ordan öğrenebilirsin hem
ne lazım bana soru cevap yaa
Canımmm hiiç ama hiç ders çalşmak istemyr ama mecbrm
naslsnz kızlr

mecbursun tabi

iyidir canım sen nasılsın?
iyyim cnm napyn

o kadar bilmiyorum ama öğrenci girişi yaptığın yerde gayet detaylı anlatmışlar canım ordan öğrenebilirsin hem

mecbursun tabi

baannne yaa paff aslnda hiiç bişi yapmk istemyrm kolumu bile kaldrmak istemyrm :2:

iibf bıtırdım cnm.mezunum.bolumun cok ıyı smmm sınnavlarına gırersın bıtınce artık mufettıs olrk goruruz seni
hangi bölümüydü canım seninkisi anlamadım? inşallah canım bende öyle düşünüyorum da bakalım hayırlısı

mecbursun tabi

tahmini puanına bakarsın fena mı olur kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…