- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #14.641
ofyaa ocağın 6sında açık görüş varmş sevgilimin annesi gitcek görüşüne sarılcak öpcem oysa benim de o kdr çok ihtiyacm varki ama yol çok uzak benimde gitme imkanm yok gidemiycemm çok mutsuzum( aylardır yüzünü görmüyorummm 37 günüm daha var 37 günün üzerine başka beklemem gereken süreler çkmazsa tabi ...
erkek arkadaşın cezaevindeydi dimi allah yardımcın olsunn
ofyaa ocağın 6sında açık görüş varmş sevgilimin annesi gitcek görüşüne sarılcak öpcem oysa benim de o kdr çok ihtiyacm varki ama yol çok uzak benimde gitme imkanm yok gidemiycemm çok mutsuzum( aylardır yüzünü görmüyorummm 37 günüm daha var 37 günün üzerine başka beklemem gereken süreler çkmazsa tabi ...
evet delircem yaa 53 gündür o cehennemde .. 37 gün daha kapalıda .. açığa geçecek snra açığa geçerken 4-5 saat dışarda olma hakkı varmş .. 37 gün sonra açığa çıkcak .. açık rahatmş telefonda olcakk o zamanı bekliyorum işte cinnet geçircem .. ocak 6 da dkunma sarılma şansm var ama gidemiyorum şartlardan dolayı annesi gidicek kskançlığımdan çatlıycam ..
Neyse yaa .. bayadır uğramıyordum sorumun cvbı için teşkürler siz napıyorsnz bakalm ..
Geçer cansu geçer..
Çok gibi görünüyor ama değil bence :)
anladım ne diyim geçer bu günlerde inşallah
haklısın ama annesi öncelik hakkına sahip sonuçta
Geçer cansu geçer..
Çok gibi görünüyor ama değil bence :)
Tatlim ozelden gonderemefim kahve fotolarini albüm yaptim oradan bakabilrmisinm:26:
kızlar yiğenlerim geldi biraz onlarla ilgileniyim
abaa oyun ac deyip duruyorlar keretalar
iyi sohbetler öpüyorum sizi
gelecekmişş ....nerde bu topiğin sahibiiiiiiiiiiiiiiiii
gelecekmişş ....
nerde bu topiğin sahibiiiiiiiiiiiiiiiii
bildiğinn gibi :)Geldim :)
Keyifler nasıl bakayım
bildiğinn gibi :)
aynen bende duştan çıktım öyle oturuyorumBenden de aynı bildiğin gibi işte..
Duşa girip çıktım bir durgunluk çöktü üzerime..
aynen bende duştan çıktım öyle oturuyorum
haha :)senin bu avatara bakınca başım dönüyor bende keyfisizleştim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?