İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Anladım ama daha sakinsin eskiye nazaran öyle gördüm yani..

Yokya tam tersi cinnetler geçiriyorum :)
2 buçuk aya yakındır yüzünü bile görmüyorum . Tel de yok zaten halimi düşün artık git gide dahada zorlaştı artık iyice kafayı yemek üzereyim .. 15 gün sonra açığa geçecek inş orda 15 günde oranın açığında yatıp öyle bizim şehrin açığına geçebilicekmiş falanda filan bekle Allah bekle bitmedi çilemiz ya .. Böyle işte

Hmm çoğu bitmiş azı kalmış güzelim sabreden derviş hesabı..
Allah başka dert vermesin

Hmm çoğu bitmiş azı kalmış güzelim sabreden derviş hesabı..
Allah başka dert vermesin

Bundan ağırı ölüm olur zaten .. Onu da verecekse versin Allah pek umrumda değil artık o da hiç bişeye karşı umudum kalmadı .
Çoğu bitmediki azı bitti çoğu var . daha 6-7 ay var .
İiçini karartmıyım :) Ben gidiyorum öptüm ..

Şakamısın kuzum sen ?
Bundan ağır neler çeken insanlar var azıcık şükür elin ayağın düzgün beklediğin biri var..
Allah aşkına bukadar gözü kör ziyakar olma

Ben kaçıyorum canlarım Persocuğum görüşürüz Affına sığınarak konuştum bu şekilde sürçü lisan ettiysem affola

Şakamısın kuzum sen ?
Bundan ağır neler çeken insanlar var azıcık şükür elin ayağın düzgün beklediğin biri var..
Allah aşkına bukadar gözü kör ziyakar olma

Umrumdda değil hiçbişey hayatta umrumda değil geberip gitsem de kurtulsam keşke .
Hiç mutlu değilim ruh gibi yaşıyorum aylardır iğrenç bi hayatım var .
Perişan oldum .. 15 gün sonra sarılcam burya gelcek derken gene arttı günler hediyeler aldm hepsi elimde kaldı veremedim ..
Sürekli ben hayal kurdukça ümit ettikçe hep yeni kötü bi haber alıyorum .. O yüzden umudum kalmadı .
Görüşü vardı açık görüşü annesi gitti sarıldı gördü öptü sohbet etti ben gidemedim ..
Özele gel istersen ya pek yazmak istemiyrum burda .

Son düzenleyen: Moderatör:

Unutma tatlım 'Herkes kendi tercihinin yaşar' ...
Bunları kendine yaşatmak zorunda değilsin..

EEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDDDDDDDDddddAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Nerdesin kuzum özledim ben seni yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…