İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

haha kpss dert zaten çalış canım senin kps'n daha kolay olur
bende bir ara aöf den edebiyat okuyordum. Ama bıraktım 1. Sınıfta mısın canım :)

haha kpss dert zaten çalış canım senin kps'n daha kolay olur
bende bir ara aöf den edebiyat okuyordum. Ama bıraktım 1. Sınıfta mısın canım :)

Benim biraz karışık aslında ege üniversitesi süt ürünleri teknikerliğin kazanmştm 1 hafta okula gittim yurt parasını verdik yerleştim falan filan derken 1 hafta sonra okulu bırakıp eve geldim . Alışamadım dursam daha alışırdım ama istemedim neblym hevesim kırıldı . Sonra geldiğim zamanda 2.üni olarak açık üni kayıtları varmş şans eseri hadi dedim buna kayıt olayım madem . Buna kaydoldum bu seferde nebkym bankacılık falan hiç benlik değil hiç ilgimi çekmiyo bütün derslerden kaldım haftaya sınav var çok fazla çalşmadm ama yine çalştm biraz bakalm bu sınavda bütünleme yani kalırsam öteki döneme geçiliyomu bilmiyorum kalırsam bunuda bırakırım sanrm annem zaten bidaha harç parası vermem kalırsan diyo ben de zaten verdirtip yük olmak istemiyorum . Çalışıyorum işte bakalm innşallah geçerim .
Sen ne bölümünden mezunsun ?
Bu arada aynen 1.sınıfım daha :) 2 senelik zaten bölümüm .

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi ya hemen pes etmem aslında iyi olmamış canım. Seni çok iyi anlıyorum bende ailemden 15 saatlik uzakta okudum üniyi alışma aşaması biraz sıkıntılı oluyo. Tabii çevre arkadaş da önemli benim pek sıkıntım olmadı bu konuda.

eğer bölümüne ısınamadıysan kpss ye çok iyi çalışarak memur olarak atanbilirsin. Benim de kazanmam lazım inşallah sende kazanırsın

bilgisayar canım benim bölüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…