İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Amin canım , seninde keyfin yerinde olsun..

Tabi geldin , kahvemi senin kelebeklerinden ilham alarak pişiriyorum çok lezzetli oluyor..

Duyanda adana yapıyorum sanacak alt tarafı kahve pişiriyorum ya

ahaha

seni böyle neşeli görünce nasıl keyfim yerinde olmaz

Koyarım kuzum hatta en son ayva tatlısıyla kabak tatlısı yapmıştım resim atmaya üşeyorum topicide unuttum vallahi yarın koyayım kuzum ne tatlısı istiyorsan söyle onu yapar koyarım edoşumm

Ayva tatlısının artık hazırları var, böyle kakaolu ıslak bol şekerli veya sütlü tatlı tarifleri olabilir canım..

Sen koy bana özelden link at ben bakarımmmmmmmm
Tatlı yapmaya niyetlendim d

Tırnak demişken bende oje bölümüne tırnaklarımın fotoğrafını koydum

ahaha

seni böyle neşeli görünce nasıl keyfim yerinde olmaz

Sinirli huysuz halim hiç çekilmiyor demi ,

Ya kızlar başımda felakaet bir ağrı var, ilaç aldım migrenim tuttu herhalde..

Uuzn zamandır bu kadar uzun pc de oturmuyordum ondan olsa gerek..

baktım şimdi
inanamıyorum aradığım oje rengi mi yoksa oo
kemik rengi gibi opak bi ojeyse numarasını istiyorum

O kısa hali bile sayılır benim için Valla canım vereyim ama ben pudra pembesi diye almıştım onu garip renk biraz ya da benim tırnaklarım pembe gibi sürünce öyle durdu :26:

Hahahaha aslında bir gün bu topikte takılanların bütün çocukluk resimlerini alacaksın , sonra kim kimmiş bulmya çalışıcaksın millet varya kopar gülmektennn

YAPICAM BUNU YAPICAAMMMMM

Yapta beni kimse tanıyamaz

O kısa hali bile sayılır benim için Valla canım vereyim ama ben pudra pembesi diye almıştım onu garip renk biraz ya da benim tırnaklarım pembe gibi sürünce öyle durdu :26:
hadi ya
böyle tam aradığım bi renk var bulsam dünyalar benim olacak o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…