İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:18::18::18:

Korkunun ecele faydası yok kuzum :18::18:

Çıksın da iyileş bian önce sahalara geri dön

Yaa sorma ne dönerim ama 15 gün araba kullanamazsın dedi sen düşün
Gözlerim sürekli akıyor hapşurucak gibi hissediyorum geliyor,sıkıyorum kendimi..
Tampona alerjim varmış kurtulsam sorun yok
Aşkitomda sürekli ağlama lütfen kıyamıyorum diyo ben ağlamıyorum aşkım gözüm akıyo diyorum kafasını saklıyo yastığın altına görcen komedi
Ben ameliyat olmaktan vazgeçtim seni görünce diyo bide çocuk gibi

O niye ameliyat olcak ki :26:

benm gözlerim yaz kış akar bi gözcüye gitmem lazım aslında off iş bitmiyo be pzartesi de dişçiye gidicem :18::18:

O niye ameliyat olcak ki :26:

benm gözlerim yaz kış akar bi gözcüye gitmem lazım aslında off iş bitmiyo be pzartesi de dişçiye gidicem :18::18:

O da alamıyo nefes ucusunu kaldırtıcak sadece fındık gibi zaten

Yaa evet göz nezlesi alerjinde olabilir mevsimsel git git damla vs. veriyor rahatlatıyor annemm seninkilerde sıraya dizilmiş dişçi fln naptırcan :18::18::18:

Anlatmıştım ya bi dolgum kırıldı bi de bi dişim apse yapıp duruyor içerden diye daha o zamandan beri gitmedim korkudan ama artık olmıcak böyle

Anlatmıştım ya bi dolgum kırıldı bi de bi dişim apse yapıp duruyor içerden diye daha o zamandan beri gitmedim korkudan ama artık olmıcak böyle

Gitt gitt aksatma leydimm yaptır kurtull vallahi erteleyince illa bi stres oluyor puff allah yardımcın olsun hemen atlatırsın inş...

Gitt gitt aksatma leydimm yaptır kurtull vallahi erteleyince illa bi stres oluyor puff allah yardımcın olsun hemen atlatırsın inş...

Sağol tatlım aynen sna dediğimi kendime de diyip duruyim da pazartesiye kdar cesaret gelsin bana :18::18:

Korkunun ecele faydası yok leydi eninde sonunda gidicen o dişçiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…