İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Napıyon la sen testereli mesterelii

Dur allasen ben daha halvett olcam halvett olmadn asla kestirmem kendimi

Ben seni niye yerden yere vurayım kiiiiii ben var seni çok sevip her zaman arzulamak ben var senden her gün boru dansı öğrenmek ben var çikolata soslu irmik tatlısı yapmak ve yemek

Ahh bebemmm benım enerjisi düşük bebemmm benimmmm ağzıı iyi laf yapan bebemmmm bende var seni sevmek ve istemek gel bu hasret bitmek

Çıkarma şimdi sosu çikolatayıı

Nasıl yok ? Bebek yüzlü seri katili bilmiyorsun sen herhalde..

10 cinayet işleyerek seri katiller arasına girmiş ..

Ahanda bak

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/121869.aspx

limon internetten sevil atasoyu'un suç ve delil programını izlemeni tavsiye ederim. serii katiller hakkında program yapmışlardıı. tam senlik.. epeyde bilgilendirici idi

ahahahahah bitttimmmm bunlaraaa tam benlik konular ahahahah dilşahcığımm ciğerimi biliyorsun yaaaa

Bak işte Bdv yi şenlendircem bi şey yapayımmm

limon internetten sevil atasoyu'un suç ve delil programını izlemeni tavsiye ederim. serii katiller hakkında program yapmışlardıı. tam senlik.. epeyde bilgilendirici idi

canım dalaga geçiyorum ben çok korkar ve etkilenirim böyle şeylerden korku gerilim falan hiç izleyemem
stille uğraşmak için yazıyorum

Allah bi yastıkta pisletsin

stil beğendin mi videoyu cınıms

hennüz topiğe laf yetişrirmekten bakamdım bakıcağım

ahahahah yawwww alooooo limooonnnn napıyon senn yaaaa bizde astoronotto yok onu dert etsen meselaaa niye serii katil yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…