İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Vaaayy ilk parlak ahmet içerek başladın hıııı

Marlboranın mentollüsünü denemiştim ben

stil popom yok kocaym yok bekretten emin değilim diye açağım.

sevgilimle sürtüşürken kıvılcım aldı popopm yandı sevgilim terk etti bekretime o ara noldu:26::26:

ahahaha manyak sürtüşmekten kıvılcım mı aldı yılın değil 10 yılın konuusu olur heralde rrekor kırara ahahahah

jagger stiii evine kesin kırmızı olanından alırr

benim ilk içtiğim marlboro uzun kırmızıydı gamyoncu gibi

valla işte herkes o eski camel muhabbeti yapıyo iyi oldu bilen biriyle tanıştığım hakkaten şimdikinden farkı ne eski camelın benim babam da içerdi hatırlıyorum çok hoş bi paketi vardı ya

ben çok kısa bi winston light dönemi geçirdim ama light bana göre değil ya bi de winstona antipati besliyorum sevemiyorum

camelın bluesu varmış yurtdışında bana getirsene trde olmayan çeşitlerini

gerçi içtiğim kaçak sigaralardan hep tiskindim

Hobbitin ikincisini ben izleyemedim . Benimkiyle gidecektin , bensiz gitti annesiyle ablasıyla..

ben hiç gidemiyorum bu aralar ya senlede gitsin bikere :26:

bunun kerameti nedir biri bana açıklasın

ben hep üzülmüştüm ya niye dümdüz değilim diye

Annnemm sen o totoyu bana ver tüm düzlüklerim senın olsun yeterki 90 üstü bi totom olsun

senin şu fransızlığına ölüyorum

squat diye bi hareket var. forumun incileri çömüp kalkarak popo yapmaya çalışıyor. sen de burada dümdüz olucam diyosun ay türkçem öldü gece gece

aaaa ben o hareketi zayıflamak için sanıyodum

Annnemm sen o totoyu bana ver tüm düzlüklerim senın olsun yeterki 90 üstü bi totom olsun

Dvd sini alıp evde izleriz dedi. Benimle de başka bir filme gitti..
Ya ablasıyla annesiyle sinamaya gittiklerinde vizyonda iyi film olmadığı için ona gittiler..
Onuda anlıyorum

Sinirden dişlah gibi tabak çanak kırmak istedim ama yapamadım hahahahaha

artık virceğim varsa da virmem gıymatlı bişiy demek ki bu

onun bilimsel açıklaması şeymiş ya toto büyük olunca erkekler daha doğurgan gibi algılıyomuş bilinçaltında

Vaaayy ilk parlak ahmet içerek başladın hıııı

Marlboranın mentollüsünü denemiştim ben

onu da tüttürüyorum arada.. dişimin kavuna yitmiyoo

kaçak mıı bandrollu sigara laa içtiklerim ne kaçağıı. ülkeden ülkeye diğişiyor tat. burada parlament yok diye türkler çok hüzünlüü çok bağırları yanıkk. tr.den kim gelsee ilk sözz abiii nolur parlement getiiirrrrrrrrrr 2003te filan camel camel olmaktan çıktı. öncesind dehsetti yaa üstüne tanımam
NOT: SİGARA İÇMEK SAĞLIĞA ZARARLIDIR. LİTFEN İÇMEYİNN!
çok fena halde sürtüştük
limooonnn öldürdünn beniii limonn

Stiil gelinliğinin altına bile kırmızı jartiyer giyer ..
Yapar o

potansiyel mevcut

Ben camelin kokusunu çok seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…