- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #18.081
ilk içtiği sigara parlementti. sadece bir dal içtim. camela dadandım. bozdu yıllar önce bıraktım. (günde 2 aket içmşliğim var camel) sonra winston softa dadandımm arada west silver içtim.geçen sene marlboro core flavor (tr.de yok) içtim drina ile paslaşarak.. şimdik winston plava'dayım.
püüüü zaafından haberim yoktı hay benım aklımaa :26::26::26::26:
stil popom yok kocaym yok bekretten emin değilimdiye açağım.
sevgilimle sürtüşürken kıvılcım aldı popopm yandı sevgilim terk etti bekretime o ara noldu:26::26:
benden beter olamazsın ne giysem aşağı düşür tutacak bi popo yoko 85 den şuan şüpheliyim 83 e inmişte olabilir az daha kilo verdim çünkü belki benim hiç popom yok
yaklaşmışmıyım ahaha iyi bakdahta bile benden daha hatlıdır
poğ rengi şart ama o olmadan olmaz
Off yaa tam istediğim tipsin işte custum o kalçaları bana verseneeee
ilk içtiği sigara parlementti. sadece bir dal içtim. camela dadandım. bozdu yıllar önce bıraktım. (günde 2 aket içmşliğim var camel) sonra winston softa dadandımm arada west silver içtim.geçen sene marlboro core flavor (tr.de yok) içtim drina ile paslaşarak.. şimdik winston plava'dayım.
ahahaha manyak sürtüşmekten kıvılcım mı aldıyılın değil 10 yılın konuusu olur heralde rrekor kırara ahahahah
senin şu fransızlığına ölüyorumnasıl çömüp kalkıyo anlamadım
jagger stiii evine kesin kırmızı olanından alırr
Hobbitin ikincisini ben izleyemedim . Benimkiyle gidecektin , bensiz gitti annesiyle ablasıyla..
bunun kerameti nedir biri bana açıklasın
ben hep üzülmüştüm ya niye dümdüz değilim diye
senin şu fransızlığına ölüyorum
squat diye bi hareket var. forumun incileri çömüp kalkarak popo yapmaya çalışıyor. sen de burada dümdüz olucam diyosunay türkçem öldü gece gece
ben hiç gidemiyorum bu aralar yasenlede gitsin bikere :26:
Annnemm sen o totoyu bana ver tüm düzlüklerim senın olsun yeterki 90 üstü bi totom olsun
ben hiç gidemiyorum bu aralar yasenlede gitsin bikere :26:
Annnemm sen o totoyu bana ver tüm düzlüklerim senın olsun yeterki 90 üstü bi totom olsun
konu sahibi ben kargonun yarısına ortak olurum dedi
jagger stiii evine kesin kırmızı olanından alırr
Stiil gelinliğinin altına bile kırmızı jartiyer giyer ..
Yapar o
Ne istiyonuz la siz benım kırmızı rengimden
kırmızı alcam tabiisiiiaşkın rengii şehvetinn rengii ateşin rengiii
Vaaayy ilk parlak ahmet içerek başladın hıııı
Marlboranın mentollüsünü denemiştim ben
benim ilk içtiğim marlboro uzun kırmızıydıgamyoncu gibi
valla işte herkes o eski camel muhabbeti yapıyo iyi oldu bilen biriyle tanıştığım hakkaten şimdikinden farkı ne eski camelın benim babam da içerdi hatırlıyorum çok hoş bi paketi vardı ya
ben çok kısa bi winston light dönemi geçirdim ama light bana göre değil ya bi de winstona antipati besliyorum sevemiyorum
camelın bluesu varmış yurtdışında bana getirsene trde olmayan çeşitlerini
gerçi içtiğim kaçak sigaralardan hep tiskindim
limooonnn öldürdünn beniii limonnçok fena halde sürtüştük
Stiil gelinliğinin altına bile kırmızı jartiyer giyer ..
Yapar o
onu da tüttürüyorum arada.. dişimin kavuna yitmiyoo
kaçak mııbandrollu sigara laa içtiklerim ne kaçağıı. ülkeden ülkeye diğişiyor tat. burada parlament yok diye türkler çok hüzünlüü çok bağırları yanıkk. tr.den kim gelsee ilk sözz abiii nolur parlement getiiirrrrrrrrrr 2003te filan camel camel olmaktan çıktı. öncesind dehsetti yaa üstüne tanımam
NOT: SİGARA İÇMEK SAĞLIĞA ZARARLIDIR. LİTFEN İÇMEYİNN!
limooonnn öldürdünn beniii limonn
potansiyel mevcut
çok mu şeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?