- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #18.201
bosna hersek tatlımm
jussttt gelince bana civap ver kuzu. psikolog danışanını hastaneye yatırıyor mu yaww:18:
evli değilim okuyorum
bosna hersek tatlımm
jussttt gelince bana civap ver kuzu. psikolog danışanını hastaneye yatırıyor mu yaww:18:
tavsiye edebilir ama senin iznin olmadan yapamaz canım merak etme
orada nasıl bilmiyorum ama burada hastanede psikologla görüşebilmek için bile psikiyatristin izni lazım, özelde değil ama devlette öyle
psikotik bir vaka olursa da yani kendinde olmayacaksın, gerçekle tamamen bağın kopmuş olacak öyle vakalarda aile izni gerekir kimse kimseyi alıkoyamaz (suçluluk durumu hariç)
bdv de bir arkadaş intihar ettim (teşebbüs ettim demek istedi herhalde) psikologum hastaneye yatırdı. bugün kendi rızamla çıktım demişte. pskiyatr hastaneye yatırır diye bilirim ben hep. psikolog akrabalarım da var. onun için sordum justımmm
o lafa istemesem de çok gülüyorum bir de 3 kez intihar ettim falan diyorlar ya kaç canlısın demek geliyor içimdenintihara teşebbüs edilir ya intihar edersen ölürsün zaten yanlış mıyım
muhtemelen onunki de tavsiye etmiştir kendi rızasıyla çıkmış zaten
naptın le adam mı öldürdün korktun mu
ahaha bende çok gülüyorum ve her defasında düzeltme ihtiyacı hissediyorum.
-intihar ettim ben
-teşebbüs ettin
-yok intihar ettim
-ulan sen intihar ettiysen karşımdakii kim ruhla mı konuşuyorum ben
ben bişi yapmadım yaa miraktan sordumilginç geldii psikologun danışanı hastaneye yatırmasıı.. genelde seanslara gidilir yaa. ondan şey ettim sordum yanii
kızdırma kafamı yatırırım valla seni
böyle korkutucam artık
sen bana bir ara bir şeyler sorcaktın
Lan yazalı 10 dk oluyor hala cevap atcanÇıkıyom ben zaten hastayım
Lan yazalı 10 dk oluyor hala cevap atcanÇıkıyom ben zaten hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?