İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

evli değilim okuyorum

psikolog danışanının hastaneye yatması gerektiğini düşünüyorsa önerebilir bildiğim kadarıyla..
yani filmlerdeki gibi alıp ambulanslarla götüremez galiba
hani der böyle böyle yatman lazım kabul edersen

bosna hersek tatlımm

jussttt gelince bana civap ver kuzu. psikolog danışanını hastaneye yatırıyor mu yaww:18:

tavsiye edebilir ama senin iznin olmadan yapamaz canım merak etme
orada nasıl bilmiyorum ama burada hastanede psikologla görüşebilmek için bile psikiyatristin izni lazım, özelde değil ama devlette öyle

psikotik bir vaka olursa da yani kendinde olmayacaksın, gerçekle tamamen bağın kopmuş olacak öyle vakalarda aile izni gerekir kimse kimseyi alıkoyamaz (suçluluk durumu hariç)

Son düzenleme:

bdv de bir arkadaş intihar ettim (teşebbüs ettim demek istedi herhalde) psikologum hastaneye yatırdı. bugün kendi rızamla çıktım demişte. pskiyatr hastaneye yatırır diye bilirim ben hep. psikolog akrabalarım da var. onun için sordum justımmm

o lafa istemesem de çok gülüyorum bir de 3 kez intihar ettim falan diyorlar ya kaç canlısın demek geliyor içimden intihara teşebbüs edilir ya intihar edersen ölürsün zaten yanlış mıyım

muhtemelen onunki de tavsiye etmiştir kendi rızasıyla çıkmış zaten

naptın le adam mı öldürdün korktun mu

ahaha bende çok gülüyorum ve her defasında düzeltme ihtiyacı hissediyorum.

-intihar ettim ben
-teşebbüs ettin
-yok intihar ettim
-ulan sen intihar ettiysen karşımdakii kim ruhla mı konuşuyorum ben

ben bişi yapmadım yaa miraktan sordum ilginç geldii psikologun danışanı hastaneye yatırmasıı.. genelde seanslara gidilir yaa. ondan şey ettim sordum yanii

kızdırma kafamı yatırırım valla seni

böyle korkutucam artık

sen bana bir ara bir şeyler sorcaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…