İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Nasıl yapar ya
hem bana o kadar sıcak içten ilgili davranıp hem başkasıyla nasıl konuşur

senin bu olayın beni bile çok etkiledi kuzum senin halini düşünemiyorum bile canm benm kıyamam sana.. agla tutma kendini madem öyle ama sakın onun için ağlama.. kendin için ağla.. yalancı pis herif Allah belasını versin .!
onun kendisi hasta kendisi şizofren senin de hayatını asosyaliği ile köreltti sen onun herşeyine katlandın

nerdeyse iki senem gitti
arkadaşım bile yoktu
herşeyim o olmuştu
napıcam ben kızlar
ipleri kopmuş kukla gibiyim.nolur akıl verin

ben anneme babama güvenmedim ona güvendiğim kadar
ilk defa sevildiğimi hissetmiştim
ilk defa biri bana değer vermişti
neden yaptı ki
benden ne çıkarı vardı ki

Bak kuzum..
Sakın ama sakın sana bunun açıklamasını ve ispatını yapmadan barışma..

Eğer bir şey olmadığını açıklamak isterse -ki seviyorsa bunu yapacaktır.
Tüm konuşmalara dokunmadan sana getirirse barış..
Konuşmaları siledebilir.

Gerekirse onun yanında bütün gün whatsappda tut onu. Bakalım kimler yazıyor kimler ne ediyor görürsün ordan..
Bir tane kızın yazmasıyla bitirirsin ilişkini..

Benimde midem bulanıyor aklıma abuk sabuk şeyler geliyor bunları okuyunca !

ben anneme babama güvenmedim ona güvendiğim kadar
ilk defa sevildiğimi hissetmiştim
ilk defa biri bana değer vermişti
neden yaptı ki
benden ne çıkarı vardı ki

ah be kuzum... ah.. çok zor bir durum ne desem sana bilemiyorum inan ki.
insan hep böyle güvendiklerinden asla yapmaz dediklerinden herkez yapar da benm sevgilim eşim yapmaz diyenler..
en çok o kişiler yapıyor zaten.. bekledin insanlar değilde asla beklemediğin insanlar
hayatın acı oyunu insanların acı oyunu
hani dyorlar ya gerçekten aşk yok sevgi yok belkide dogru.. ayakta uyuyanlar bizleriz..

ne konuşması kuzum ne çabalaması kız o kadar mesaj atıyor 1 tek cevap atmıyor bilyormusun.. bu kız ona ne emekler verdi oysa

nerdeyse iki senem gitti
arkadaşım bile yoktu
herşeyim o olmuştu
napıcam ben kızlar
ipleri kopmuş kukla gibiyim.nolur akıl verin

canm benm şimdi biz sana ne desek boş .
cok için yanıyo canın acıyo bilyorum
çok klasik birşey ama zaman zaman.. zaman herşeyin ilacı şimdi ağla bagır çagır .. ama şimdi ne yaparsak ne söylesek söyleyelim içindeki ateş yangın sönmücek..

kuzum yüklü değil diyor hala
ben artık onunla karşı karşıya gelemem
sadece inanamıyorum. yanımda tek bi arayan mesaj atan olmazdı. olsada gösterirdi asla hiçbişi saklamadı herşeyi ortadaydı. odası zaten benim eşyalarımla dolu. yastık işlemiştim baş hafrlerimizi. o baş köşede kıyafetlerim dolapta.
benim kocam yapmaz diyen kadınlara hayret ederdim nasıl bu kadar emin oluyorlar diye. böyle oluyormuş demekki.en ufak bi yalanını yakalamadım. bakkala tütün almaya giderken haber verirdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…