İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sen dövüyrmusun seviyormusun döverken mi seviyorsun severken mi dövüyorsun anladıysam bekretsiz kalayım

Elektirikli battaniyen olayım ısıtayımseni yawrum

Son düzenleme:
sen dövüyrmusun seviyormusun döverken mi seviyorsun severken mi dövüyorsun anladıysam bekretsiz kalayım

Elektirikli battaniyen olayım ısıtayımseni yawrum

Sen niye beni sürekli ısıtmak istiyorsun hıı , söyle bakayım amacın ne ?

Şuraya her gün üşüdüğümü yazdım, ve hiç kimse bana gelipte ''ısıtayım mı yavrum '' demedi.Hep sen hep sen..

Sapık mısın kızım , yoksa ben mi sapığım

Seviyorum seviyorum..

Kelepçelere alışık olmadığımdandır belki hahahaha

Onada alıştırım ben seni

Kendimle çok pis çeliştim şidmi biraz önce ben kaka şeyler yapmıyorum diyordum ahaha bu kısmı es geçebiliriz bence

Ölüm fermanını imzalamış bulunuyorum !

Eşhedu En La İlâhe İllâllah Ve Eşhedu Enne Muhammeden Abduhu Ve Resuluhu !

:18::18::18::18::18:

Ahh yawrrrummm ne ölmesii yaşa sen yaşa çoookkk yaşa up uzuuuuunn yaşaaa

Bilemedim neyim ben sen nesin biz neyiz ahahaha

Çok yaman çelişkilerdeyizzz

Sev sev sev sevill

Bana düzgün şeyler öğret Boru dansı nasıl yapılır veya kelepçe hangi durumlarda takılır gibi saçma sapan bilgileri aşılama bana

Cust olsa keşke, dün sen gittin bize neler anlattı bi bilsennnn:18::18::18::18::18:

Cust ne anlattıı kuru fasulye en güzel nasıl yapılırmı ahahaha

Nasıl üç kişi oldunuz yahu , bir sen bir bebeğin iki kişi değil misiniz..
Yoksa bir sen iki bebek mi
Yoksa bir sen bir enişte bir bebek mi..

Bu nasıl bir denklem ya

çoklu denklem
eşim ben bebek bunu kasdetmiştim
bebek karnımda ama eşimde kalbimde öyle açıklayayım

kızlar evden garip sesler geliyor hayırdır inşallah:26: benim yavuklu da ex oldu:18: imdaattt dicek adamım yok

kızlar evden garip sesler geliyor hayırdır inşallah:26: benim yavuklu da ex oldu:18: imdaattt dicek adamım yok

Eşyalardan geliyordur belki..:18:

Im şey yap, ışıkların hepsini aç, müzik aç yüksek sesle dinle , eline tava al , bulunduğun odanın kapısını kitle.. :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…