İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yanı eylulu ozellıkle banlatmadım içerik silmiş ondan banlattım ama bazılarını gıcıklıgına kibleyebılıyorum ama mune yemiyo

Sana fazla gözükmemek lazım gerçi online olup olmadığını da göremiyorummmm yandımmmmm

Bak bak , bak sen şu tolineeeeee

Üyelere kötü kötü şeyler öğretiyor yakaladımmmmmmmmmmm

Sana fazla gözükmemek lazım gerçi online olup olmadığını da göremiyorummmm yandımmmmm

Bak bak , bak sen şu tolineeeeee

Üyelere kötü kötü şeyler öğretiyor yakaladımmmmmmmmmmm

ya napıyım ya bende daha cok ordegım olsun ıstıyorumsende fena değilsin heeee goruyorum ısım vermeden yorum yap topığınde bazı kısılere fena giydiriyosun

ya napıyım ya bende daha cok ordegım olsun ıstıyorumsende fena değilsin heeee goruyorum ısım vermeden yorum yap topığınde bazı kısılere fena giydiriyosun

Hahaha Ya biri benim dilime düşmeye dursun, çok düşmanım var çok ..
Düşman ayağa bakar tezini çürütücek tarzda kişiler bunlar, nereme baktıkları belli değil..

Arkadaş canlısı gibi yaklaşıp , yılan gibi sokarlar valla adamı..
Aman dikkat et

Sana da bulaşmasın böyleleri , gözünü korkutmak için yemeyecekleri halt yoktur :18:

Benim evde var bir beyaz ördeğim , adresi ver yollayayım ben sana..

Annemle oturup birşeyler içtik , ne zamandır evin salon bölümünde takılmıyordum.
Bir salona gideyim dedim, annemle sohbet muhabbet derken .. Vakit geçmiş ..

Ama yettim , ne diyormuş o kanjık hakkımda..

kızz senin hakkında demiyor
genel manada dedikodu için dedim ben

kanjık ne la

Kancığın sansürlediğim hali

Çok fena dedikodu yapar o , ah bi başlıyor telefonda susmak bilmiyor abla.. İki cetvelle vur şuna..

anladım sansür halini de deme üle ayıp ayıp

ayy vurmak benim doğama aykırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…