- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #19.641
olmuş valla çook sağolll
birşey daha istesem kızar mısınnEki Görüntüle 961912 bunun yanarını dönerini daha yavaş yapsan
sağol edaamm
bende çıkıyorum başım agrıyo uykudma geldi gece burda olurum
muckk
Ben varım , napıyorsun bakayım..
yemeğini yedin mi edoşum
bende napım takılıyom işte canm sıkılıyo
bdv lere gittim biraz beni begenmiyolar burda biraz ördeğime yazı toplayım dedim
yemeğini yedin mi edoşum
bende napım takılıyom işte canm sıkılıyo
bdv lere gittim biraz beni begenmiyolar burda biraz ördeğime yazı toplayım dedim
Ördek avına mı çıktın
Ördek değil o kuşşş kuşş
He yani tek amacın beğeni toplamak, insanlara yardım etmek falan değil yani.. ?
Cıx hiç yakıştıramadım..
ama ama başlangıç yazıyo
ördek ördek banane puahhahahhhhh
yuk be saçmalama sende şaka yaptık şurda içine ettin lan lanet gitsin
Başlayamadın mı sen daha
Başlayamadın mı sen daha
biri beni işletiyor mu rahatsız mı ediyor telde anlayamadım ya
biri beni işletiyor mu rahatsız mı ediyor telde anlayamadım ya
başlıyamamışım çok içerledim kendi kendimeeşaka bi yana kuzum bdv ye öyle bi gittm la bu kara kafaya şaka yaptım ben hemen sinir bozucu yaptı beni bak şimdide kaçtı gitti görüyon muu
sahi o kuşmuymuş
çaktırma ben ördek sandıdım ya
eyvahlar olsunn
Ne gibi justım
İviiitt kuş o kuuş
Ne gibi justım
İviiitt kuş o kuuş
bi numara aradı ama tcell hattımdan ki pek kimsede yoktur bu hattım benim merhaba siz just nasılsın dedi kimsiniz dedim sen ... üniversitesinden mezunsun dimi dedi (doğru bildi) kusura bakmayın tanımıyorum herhangi bir bilgimi paylaşmak zorunda değilim dedim ben paylaşıcam sizinle bilgilerimi benim just adında bir arkadaşım vardı o üniversitede de rehberimde kayıtlıydı arayayım dedim sizinle baroda karşılaşmıştık dedi ben baroya falan gitmedim üzgünüm dalga geçiyorsunuz sanırım iyi günler dedim kapadım :26: ne barosu yav :26:
tamam biliyoruz herhalde niye ikide birde söylüyorsun amacın ne yoksa sen ördek mi sanıyordun
alla alal çok garip canm ama sanırım seni tanıyan birisi num. flan nerden buldu ki
yada birsi senimi deniyor acaba :44:
valla avea hattım olsa tamam derim abuk subuk insanlarda bulunabilir ama bu hat daha özel bana :26:
nasıl bi denemeden bahsediyorsun ki canım :26:
bi numara aradı ama tcell hattımdan ki pek kimsede yoktur bu hattım benim merhaba just nasılsın dedi kimsiniz dedim sen ... üniversitesinden mezunsun dimi dedi (doğru bildi) kusura bakmayın tanımıyorum herhangi bir bilgimi paylaşmak zorunda değilim dedim ben paylaşıcam sizinle bilgilerimi benim just adında bir arkadaşım vardı o üniversitede de rehberimde kayıtlıydı arayayım dedim sizinle baroda karşılaşmıştık dedi ben baroya falan gitmedim üzgünüm dalga geçiyorsunuz sanırım iyi günler dedim kapadım :26: ne barosu yav :26:
tamam biliyoruz herhalde niye ikide birde söylüyorsun amacın ne yoksa sen ördek mi sanıyordun
alla alal çok garip canm ama sanırım seni tanıyan birisi num. flan nerden buldu ki
yada birsi senimi deniyor acaba :44:
bilmiym ki canm hani daha çk byle şeyler olur ya yakınlarından birisi sana şaka yapmak istemiştir veya seni yakınlarından biris denemek istemiştir bunlar olabilirmiii:18::18:
sen evlimisin bekarmısın bu arada kız
Ala ala aradı mı bi daha
İyice beynine girsin diye tekrarlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?