İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ne gibi justım

İviiitt kuş o kuuş

bi numara aradı ama tcell hattımdan ki pek kimsede yoktur bu hattım benim merhaba just nasılsın dedi kimsiniz dedim sen ... üniversitesinden mezunsun dimi dedi (doğru bildi) kusura bakmayın tanımıyorum herhangi bir bilgimi paylaşmak zorunda değilim dedim ben paylaşıcam sizinle bilgilerimi benim just adında bir arkadaşım vardı o üniversitede de rehberimde kayıtlıydı arayayım dedim sizinle baroda karşılaşmıştık dedi ben baroya falan gitmedim üzgünüm dalga geçiyorsunuz sanırım iyi günler dedim kapadım :26: ne barosu yav :26:

Son düzenleme:
Ne gibi justım

İviiitt kuş o kuuş

tamam biliyoruz herhalde niye ikide birde söylüyorsun amacın ne yoksa sen ördek mi sanıyordun

alla alal çok garip canm ama sanırım seni tanıyan birisi num. flan nerden buldu ki
yada birsi senimi deniyor acaba :44:

tamam biliyoruz herhalde niye ikide birde söylüyorsun amacın ne yoksa sen ördek mi sanıyordun

alla alal çok garip canm ama sanırım seni tanıyan birisi num. flan nerden buldu ki

valla avea hattım olsa tamam derim abuk subuk insanlarda bulunabilir ama bu hat daha özel bana :26:

nasıl bi denemeden bahsediyorsun ki canım :26:

valla avea hattım olsa tamam derim abuk subuk insanlarda bulunabilir ama bu hat daha özel bana :26:

nasıl bi denemeden bahsediyorsun ki canım :26:

bilmiym ki canm hani daha çk byle şeyler olur ya yakınlarından birisi sana şaka yapmak istemiştir veya seni yakınlarından biris denemek istemiştir bunlar olabilirmiii:18::18:
sen evlimisin bekarmısın bu arada kız

Ala ala aradı mı bi daha

İyice beynine girsin diye tekrarlıyorum

bilmiym ki canm hani daha çk byle şeyler olur ya yakınlarından birisi sana şaka yapmak istemiştir veya seni yakınlarından biris denemek istemiştir bunlar olabilirmiii:18::18:
sen evlimisin bekarmısın bu arada kız

evliyim :26:

neyimi deneyecekler ki sanki

Ala ala aradı mı bi daha

İyice beynine girsin diye tekrarlıyorum

yok aramadı ladym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…