İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bende 18 yaşındayım üniye hazırlanıyorum kahretsin ki kesin kazanamıcam amahangi bölümü okuyosunbende kovayımarkadaşlar kısaca peri derbizde arkadaş olalım o zaman sende bana peri de bende sana sago

tanıştığıma çooook memnun oldum o zaman
sosyoloji okuyorum canım
bu niki değişcem ama o zamana kadar sago de

tanıştığıma çooook memnun oldum o zaman
sosyoloji okuyorum canım
bu niki değişcem ama o zamana kadar sago de
aysosyoloji miçok istedim ben o bölümü yaama öyle büyük üniler tutmuyodubabam iş imkanı çok az diye yollamadıbende çok memnun oldum canım

küçükük cocuga hassitrmi dedin lannnn terbiyesiz püüüüüüh sana kötü örnek insannnnnn
aynen ya bende önlerine birsürü ayı mayı koyuyom gözüme bakıyorlar saçlarından tutup tavana asacan bunları

kudurumuş anem bunlar
ulan jaggg hep sein başının altından çıkıyo bunlar bir büyücü olmadın kaldı ln

tabı kocalı kızlar hergece sıcak sıcak yataklarda yatıyo
sevgılısı olan kızlar hergece hayaller kuruyo
bız bız napalım hergece g.tmuzmu donsun
nolmus yanı koca bulamadıysak hayallerımızı satmadıkya

ben senın kobay faren olurummm

17 gorunumlu 24 ümiddia bayısıne gıttım bugun adam dedıkı yaşın tutuyomu dedım evet allah allah dedı dedım kımlık gosterıyım gosterdımde oyle ınandı

İddamı tiyo versene profil resmini yediğim

aynenbende exi düşünüyorum

Evet dedim ne var, anasının paçasından ayrılmıyordu zırlıyordu sürekli..
Ay böyle veletlere çok ayar olurum

aysosyoloji miçok istedim ben o bölümü yaama öyle büyük üniler tutmuyodubabam iş imkanı çok az diye yollamadıbende çok memnun oldum canım

canım bende sevmiyorum iş imkanı yok ondan mıdır nedir zaten ısınamadım bölüme ya sen hangi bölüm istiyorsun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…