• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

O işin cilvelik tarafına kanmaz :ssz: Onun derdi başka.Daha fazla dikkat çekerim diye sıkıntı yaratıyor..

Sana anlatmışmıydım bilmiyorum.Geçenlerde markete gitmiştim.Kulağımda kulaklık müzik dinliyorum. Birde saç boyalarına bakıyordum.
Kasadaki kız ''saçlarınız ne kadar bakım duruyor çok güzel bence '' dedi,bende dinlediğim müziklerden olsa gerek boşluğuma geldi''eyvallah '' dedim.Kız bana böyle baktı :53: Şu kızın tipe bak, dinlediği müziğe bak, ettiği laflara bak dercesine..:52:

:1::1::1: e ne vrki "eyvallah" demendn :1:

Üzerine jagger yazdır :ssz: hiç adım yazan pasta almadılar bana..:52:
dur aldığımda yazağımmm :56::56::56:
Teşekkür ederim canım dememi bekliyordu herhalde..
Şaşkınlığından tuhaf karşıladığını anlamıştım..

Bugun niye ben roman yazar gibi konuşuyorum :50:

gayt normal :34:
roman yazar gibimi öylemi konuşyrsunki :1::1::1:

Bende onu kıskanıyorum hemde fazlasıyla..:17:
Çocukta kombin hastalığı var. :63:
Nike , Adidas marka ayakkabılar var. Onların birinin ipleğinde açık renk fıstık yeşili var diye (normalde ayakkabının bütünü beyaz renk) giymediğini bilirim..

Ayakkabılarının hepsini çıkardı, her ayakkabısını denedi.Hangisi olmuş diye sordu ( tabi ben kıskandığımdan dolayı,en olmamışını ''olmuş'' dedim ) sonra öyle çıktık evden..:52::52::52:
çok tatlısınız ya:38:
Allah ayırmasın sizi canım:16:

Pijama konusunu kaçırdığım için bir üzüldüm bir üzüldüm :5::5::5: :33::33::33:

Ben senden daha beceriksizimdir bu konularda..
Ama ben ne yapacağımı karar veremedim.Dedim ya annemin olmadığı bir gün giricem ne varsa artık yapıcam..:52:
kızart:52::52::52::52::52:
ya düşünsene yumurta hiç kıramam bilmiyorum kırmayı,kirli bulaşığa elimi süremem midem bulanır
Ete asla süremem böğkkk
O yüzden patatesi etsiz yapıcam:52:

Sende mi ayucuklu picama giyenlerdensin ben en son bebekken giydim be:52:

Hayır ya olay çıtkı ya KK'da :9: Kadının biri kocası pijama mı ne almış onları koymuş göremedim fena dalga geçiyorlardı. Olay var nicoyu çağırmıyorlar çok bozuldum :19: :1:

kızart:52::52::52::52::52:
ya düşünsene yumurta hiç kıramam bilmiyorum kırmayı,kirli bulaşığa elimi süremem midem bulanır
Ete asla süremem böğkkk
O yüzden patatesi etsiz yapıcam:52:

Beni annem hiç mutfağa sokmuyor :14: Hemde hiç..
Ben benimkilerin evinde daha rahatım bu konuda..
Diyorum onlara ben mutfaktayken kimse gelmesin , rahat rahat yapayım diye.Onlar da gelmiyor, bi dökrürüyorum hamur işlerini varya..:ssz::ssz::ssz::ssz:

Ama annem hala orası yağ olmuş sil burası leke olmuş sil bu bıçak kirlenmiş kullanma..Hep tetikde kadın..:17:

Back
X