İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sevgilinle mi buluşacan çakalllllllllllll:27::27::27:

yaa yok öyle bişey değilll nişan varya haftasonu ben nişana gidemiyorum , nişandan sonra da benımkı okuduğu şehre gidiyor 2 ay yok yarın hem başka bir önemli işimi halledip hem onu görmeye gitmem lazım yoksa göremem bir dahaa :ssz::ssz::5::5:

söylemeye gittim dee şef odasında yoktuu :30::30::30::18:

hmm aırsın inşallah. yarım gün de versinler yani:19:

tamam kuşum:10:

lorena herkese cevap vermiş benim yazdığıma vermemiş :27::27: kekimi ye beni yeme :60:

bitanede şey konusu vardı siz olsanız aileniz istiyor diye eşinizden boşAnırmısınız diye :53::53: dün gene konu açmıştı kapatıldı çok özledim kocamı falan filan diye gördünmü :53::53:

napcan izini lannn

ağlaa :63: :63:
yemezler:33::33::33::33::33:

amanınn durrr ismini bile duyunca bi garip oluyomm biz uslu uslu duralım bacım zaten puanlar fazla:52::52::52:

sorma benimde 40 puanım var puan okadar önemli dilde çok uzun mapusta kalıyoruz :18::18::18:

lorena herkese cevap vermiş benim yazdığıma vermemiş :27::27: kekimi ye beni yeme :60:

bitanede şey konusu vardı siz olsanız aileniz istiyor diye eşinizden boşAnırmısınız diye :53::53: dün gene konu açmıştı kapatıldı çok özledim kocamı falan filan diye gördünmü :53::53:

sorma benimde 40 puanım var puan okadar önemli dilde çok uzun mapusta kalıyoruz :18::18::18:

kısss reci nerdesin sennn :25::25:

tutiş elektrik gitti ya
beni böyle internetten uzakta mazlum koydu :43:

gördüm o konuyu ama yorum yapmak istemedim korkuyorum başıma gelir diye:ssz:

tutiş elektrik gitti ya
beni böyle internetten uzakta mazlum koydu :43:

gördüm o konuyu ama yorum yapmak istemedim korkuyorum başıma gelir diye:ssz:

ay yapmaya ya böyle bir kadın olamaz adam ağzını burnunu kırmış uyuşturucu kullanıyor eşi hala ailen yüzünden diyor çüşşş diyesim var :47::47:

Back
X