- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #22.221
pcnin faresi benden bağımsız çalışıyor
atacam camdan aşağı en sonunda namıssızı![]()
Altında ki bezi kaldıırp tekrar koy abla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pcnin faresi benden bağımsız çalışıyor
atacam camdan aşağı en sonunda namıssızı![]()
Yahu ben derdimi kolay kolay kimseye anlatmammmmmmmmmmmmmmmmm
Kafadan sorunlusun sen deli deli deli...![]()
Evet her bayan ilgi bekler ne var bunda![]()
Anlat bakayım ne sıkıntın var senin
Dertliin bugun ..![]()
Altında ki bezi kaldıırp tekrar koy abla..![]()
Bunda hem fikiriz. Ama sen her bayan değilsin. Hı bir de sen normal ilginin üzerinde bir ilgi bekliyorsun.
Bu yüzden sorunlusun..![]()
yok derdim yoktaa yarın yarım gun ızın alıp bir işim vardı onu halledecektım sonra da benımkıyle gorusecektım hafta sonu nişan var ben gidemiyorum nişandan sonra da o okuduğu şehre gidip 2 ay sonra gelicekgörüşemiycez diye buluşşucaktık iştee ama ben izin alaamadım:2:
ona da madem öyle sen benım çıkış saatimde gel 1-2 saat durup döneriz dedim akrabalarını da alıcak burdan öyle dönücek çok geç olmazmış ayıp olurmuş millete en fazla 1 saat durabilirmiş
iyi dedim bende hiç çabalama sen zorlama iç kendinielinde sonuçta 1 saat daha geç gidenbilirr
![]()
tuti yine nere kayboldu![]()
Her bayan değilsin derken![]()
Bunda hem fikiriz. Ama sen her bayan değilsin. Hı bir de sen normal ilginin üzerinde bir ilgi bekliyorsun.
Bu yüzden sorunlusun..![]()
Her bayan değilsin derken![]()
niye tartışıyorsunuz![]()
Sen kendini herkesleştirirken ben seni özel tutuyorum her bayan olmadığını yani herkesleştirmediğimi söylüyorum..
benim dilimi ne zaman öğreneceksiniz..![]()
Sen kendini herkesleştirirken ben seni özel tutuyorum her bayan olmadığını yani herkesleştirmediğimi söylüyorum..
benim dilimi ne zaman öğreneceksiniz..![]()
Aman valla canım bizim her zaman ki halimiz onla artık bunlar çerezlik geliyor :26:
Onun karakteri bu ben değişemem demişti. Benimde beklentim büyük. Sorun da buradan çıkıyor. Kendi bile dedi sen beni bu odunlukla nasıl sevdin anlamıyorum zaten diyeÖleyim mi ne yapayım
![]()
hadi öpüşüp barışın![]()
Bir insanın huyu böyle ise , değiştirmenin anlamı yok canım
Onu böyle kabullenmek sana düşer , değiştireceğim diye uğraşma..
Bir sabreder iki sabreder sonra yine eski huylarını geri çıkarır..
Biz küsmeyiz ki.pança pança kavga da etsek rahatlarız gene konuşuruz
![]()
Jag o nasıl felsefik bir cümle annem
Herkesleştiremediklerimizdensin![]()