• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hmm tamam o zaman :12:

Rüyamda at görmüştüm , ama nasıl koşuyor be heyt yavrum dedim...
Anlamına baktım
rüyada herhangi bir şekilde at görmek, iyiye işarettir. İş hayatında yükselme, aşk hayatında iyi gelişmeler, maddi ve manevi isteklerin yerine gelmesine işarettir.

Yorum bu bir keyiflendim bi keyiflendim ki anlatamam:52::52::52::52:

Abla bu diyet bana yaramıyor valla bak :52: Ben , ben değilim sanki.. :52:
Biri beni eski halime çevirsin , değnek benden.. :52::52::52::52:

Ne diyeti beee , bizim zamanımızda diyet mi vardı :6:

Sarılın öpüşün bakayım :29:

Not: Ben senin diyetsiz halini de bilirim diyeceğim de abla mabla demez beni herkesleştirirsin diye demiyorum
:1:

Bir dakika ya ? Sana kıyafetini beğenmediği için daha doğrusu seni bu kadar süslü bulduğu için ''nişana gelmeyeceksin '' diyen adamla görüşmeye mi gideceksin sen !

Nişana o gidecek sen gitmeyeceksin ,ayıp değil mi..
Buna neden ses çıkarmıyorsun niye altında bir şey aramıyorsun...

kıyafetimimi :26::26: yok canım bu nişan onun ablasının nişanı hani başka bişeyden bana kızıp inadına nişana gelmeyecegımı söylemişti ya ailesine bana yok o kıyafetlerı başka bişey için almışsındır gelmek ıstemıyosun falan demıstı , bende gidemiyorum zaten başka sebeplerden dolayıı :41: ailemle ilgili

işte 2 ay görüşemiycez diye en azından 1 saat görüşmeye çalışıcaz :ssz::ssz::30:

bir arkadaş da sabah 8de kalkıp bize laf atmış :63:
öğlen uyanıyorlar bunların anası babası yok mu demiş:53:
nasıl insanlar günün yarısı boşa gidiyor :53:
akşama kadar uyuyup sabaha kadar net başındalar demiş:53:
:27::27:

Biz küs değiliz ki ya :26: Neden herkes barışın diyor. Edam beni nasıl azarladıysan bak kavga ediyoruz sanıyorlar :9:

bir arkadaş da sabah 8de kalkıp bize laf atmış :63:
öğlen uyanıyorlar bunların anası babası yok mu demiş:53:
nasıl insanlar günün yarısı boşa gidiyor :53:
akşama kadar uyuyup sabaha kadar net başındalar demiş:53:
:27::27:

Vaaay hadsiz , terbiyesiz :ssz: Kimmiş ki o ? :6:

Bunaktır o bunak , he de geç :1:

kıyafetimimi :26::26: yok canım bu nişan onun ablasının nişanı hani başka bişeyden bana kızıp inadına nişana gelmeyecegımı söylemişti ya ailesine bana yok o kıyafetlerı başka bişey için almışsındır gelmek ıstemıyosun falan demıstı , bende gidemiyorum zaten başka sebeplerden dolayıı :41: ailemle ilgili

işte 2 ay görüşemiycez diye en azından 1 saat görüşmeye çalışıcaz :ssz::ssz::30:

Yahu sen geçen bana demedin mi bir hevesle kıyafet bakıyordum ona laf etti dedin..

Ulan ben mi yanlış okuyorum yoksa mevzuları mı karıştıyorum anlamıyorummmmmmmmmmm:36::36::36::36:

Back
X