- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #22.541
Efkarlandım ve sigarayı bıraktım ondan böyle smiley görünce dayanamıyorum
Napıyosunuz![]()
Laf işte napalım bn dizimi bekliyorum çkıcam yarm saate sen napıyosn ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efkarlandım ve sigarayı bıraktım ondan böyle smiley görünce dayanamıyorum
Napıyosunuz![]()
Burdan tanışıyoruz ama özelden ilişkimiz devam ediyor , yakın yerlerde oturuyoruz o buraya geliyor arada..
ben onun yanına gideceğim saçını başını yolup geri dönücem burayaaaa![]()
Burdan tanışıyoruz ama özelden ilişkimiz devam ediyor , yakın yerlerde oturuyoruz o buraya geliyor arada..
ben onun yanına gideceğim saçını başını yolup geri dönücem burayaaaa![]()
Tabi beğenemedim ya bas git dersin![]()
Ya kanda ben seni çok beğenmişim ondan yazdığını beğenemiyorummmmmmmm
Laf işte napalım bn dizimi bekliyorum çkıcam yarm saate sen napıyosn ?
Dikişlerimi aldırdım işte yeni geldim eve alçıda çıktı bomba gibi bi burnuşum var şimdi çok şiş![]()
hahah ne güzel
Dikişlerimi aldırdım işte yeni geldim eve alçıda çıktı bomba gibi bi burnuşum var şimdi çok şiş![]()
geçmiş olsunn![]()
Acıdı mı![]()
Ah bacım sen gel de bir bana sor onu , güzel mi diye..
Güzele , güzel demem , güzel benim olmadıkça diye bir söz vardı , tam doğrusunu şeyedemedim şuan ..
Ama anladınız siz beni![]()
Saol tatlım nasılsın ?
Tanışmıyoruz biz sanırım nerden?![]()
Geçmiş olsun canım , artık seni bol bol güldürebilirimmmmmmmm![]()
hhheeheh pekiii soruyorum güzel mi![]()
Hihihihi hala gülünce acıyor içinde olduğu için ama gülerim ben senin için köfteemmmm![]()
Sadece dışındakini aldı kuzum yarısı düşmüş zaten bende anlamadım orasını acımadı ama
Bide burnumun içinden ip sarkıyo bazen ittiriyorum içeri onlar alınmıcakmış şükür heheeh![]()
Onun güzelliğini anlatacak bir sıfat bulamıyorum, gerisini sen düşün bacım ..![]()
Selaaammm
Naberrr ?