• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Saol kuzum biliyon dimi benim rüyalarım çok nadir istem dışı gelişir yoksa müdahale edebiliyorum :9::9:
O yüzden di psikolojim bozulmuş muhabbeti :27::27:

Yahu sen yeterki rüya gör, ama bana gelipte bugun sallanacağız deprem olacak deme ! İnan ki deme .. !

Ne zaman dersen oturduğum yerde sallanıyorum :63:Allah belanı vermesin :52::52::52::52:

Aslında tr de düşünmüyorum ama şartlar değişirse burda açıktan herhangi bir bölüm kafi lisans tabikide oyüzden fazla bi seçenek te yok...
Oxford Cambridge düşünüyorum yurt dışında da uzaktan eğitim olayları var gayet başarılı uzaktan ya da açıktan istememin sebebi de hem çalışıyor olmam hemde seneye üniversite bazında ama üniversite olmayan bi kurumda konservatuar okuyacak olmam :31::30::30::30::52::52::52::52:

Ay yazarken yoruldum sen ne okuyorsun?:9:

umarım isteklerin gerçek olur bende çeko okuyorum

Yahu sen yeterki rüya gör, ama bana gelipte bugun sallanacağız deprem olacak deme ! İnan ki deme .. !

Ne zaman dersen oturduğum yerde sallanıyorum :63:Allah belanı vermesin :52::52::52::52:

Hahahah ama napim bu sabahta onu konuşuyoduk uyandım aşşa indim deprem oldu sabaha karşı dedim benimki yoo olmadı dedi bende burda değil istanbulda oldu dedim haberlerde çıktı 3.bilmem kaç şiddetinde alıştı bizimkiler :27::27:
Ama bu öncüler olmasa felaket olur kuzum yukardan hala uyarıyolar :60::60::60:

Hahahah ama napim bu sabahta onu konuşuyoduk uyandım aşşa indim deprem oldu sabaha karşı dedim benimki yoo olmadı dedi bende burda değil istanbulda oldu dedim haberlerde çıktı 3.bilmem kaç şiddetinde alıştı bizimkiler :27::27:
Ama bu öncüler olmasa felaket olur kuzum yukardan hala uyarıyolar :60::60::60:

Ben inanıyorum senin hissettiğine..
Çünkü söylediğinde olduğunu gördüm kiiiii

Korkuyorum ben senden.. :53:

Bu korkuyla bilinç altıma kaçırırım bu gece ben :53::53::53::53:

Ben inanıyorum senin hissettiğine..
Çünkü söylediğinde olduğunu gördüm kiiiii

Korkuyorum ben senden.. :53:

Bu korkuyla bilinç altıma kaçırırım bu gece ben :53::53::53::53:

Benden ne korkuyosun delü :9:

Tanrı hepimizi korusun felaketlerden,karanlıktan,şerden ve bilinmeyenlerden sen doğruysan ve yapacak işlerin var ise bu dünyada ben bir insanın üstüne gökdelen düşsede böyle durumlarda yaşayacağına inanıyorum :27::27:

Back
X