• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

selam kızlar
eylül geçmiş olsun ya :(
selam sagom nasılsın :6:
Evet annem farketmemis 2 ay gecmis , bilmiyorum psikolojik mi ama annemde bisey yok daha ince de mevryesuyundan zehirlenmistim :30::30:
tatlım ben bir şey olacagını sanmıyorum.
meyve suyu direkt sıvı oldugu için daha cabuk etki eder ama un kurudur neticede ve kuru şeyler çabuk bozulmaz ve üstüne pişmiş yani korkma bence.
ama cok hassas bir bünyen varsa 1 2 tabak yoğurt ye.
puhahaahhhhhh:52::52::52: seviyomm kız sana takılmayı:38::38:

selam canm hoşgeldin
bu eylülün bogazından başına bişi geleceği bellidi:19::19::19:

:52:takıl bana yavrum :23::23:

Son düzenleme:
off baya da geçmiş kuzum ya sadece sen mi yedin peki:26::26:
yoğurt ya içini temizler:26:

Annemde yedi bisey olmaz diyo :30: bilmem icimden zehirlen iste kurtulurum iste demiyo da degilim :14: benimkine soyledm gecer bisey olmaz yaaaa dedi :58:

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşbulduk bidenem bende fenayım ya bir şeyler olir banada :1::1::1:

noluyo oglumm toplu suikast gibiii:53::53::53::53:

meyve suyu direkt sıvı oldugu için daha cabuk etki eder ama un kurudur neticede ve kuru şeyler çabuk bozulmaz ve üstüne pişmiş yani korkma bence.

tamam takılım sana :4::4::4: hadi gidelimm:27::27::27::27::27:

Annemde yedi bisey olmaz diyo :30: bilmem icimden zehirlen iste kurtulurum iste demiyo da degilim :24: benimkine soyledm gecer bisey olmaz yaaaa dedi :58:
geçer kuzum bencede .. sıvı farklı bu farklı sen bi yoğurt ye bakım bişi olmaz birazda psikolojikdir bence eğer birşey olacak olsa annen de rahat olmazdı bu kadar..
saçmalama duymayım birdaha o sözleri.

Son düzenleme:

kötü bir gribe yakalnmak üzereyim :1::1::1:
sen nasılsın :))))

Evet dogrudur canim yok yemedim ne olacaksa olsun :ssz::ssz:

kötü bir gribe yakalnmak üzereyim :1::1::1:
sen nasılsın :))))
cok şükür iyim diyelim :6:
sen bu ara bir moralsizsin ya zaten:26:

geçer kuzum bencede .. sıvı farklı bu farklı sen bi yoğurt ye bakım bişi olmaz birazda psikolojikdir bence eğer birşey olacak olsa annen de rahat olmazdı bu kadar..
gidelim kankitella:27::4:

ivit meleeem ya başım ağrıyo midem fena böyle gideyim yatayım biraz hiç halim yok :25:

cok şükür iyim diyelim :6:
sen bu ara bir moralsizsin ya zaten:26:
gidelim kankitella:27::4:

o değilde nereye gidiyoz oglumm bak tenha yerlere gitmem ben başım bağlı benim:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
:19::19::19::19::19::19:

ivit meleeem ya başım ağrıyo midem fena böyle gideyim yatayım biraz hiç halim yok :25:

geçmiş olsun kuzum ya baş ağrısı cok fena bilirimmm:ssz::ssz: git yat dinlen güzelce canınıda sıkma:20::20:

Back
X