• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bekliyorum adresi yazıyorum özeldennnnnnnnnnnn:52::52::52:

yaz yaz :60: :60:

Cekirdegin yaninda eti form olmasi cok manidar Tuti :60:

bilmem bana birşey demekki istiyorki :18::18: zaten bunları genelde benimki ve kuzenleri yiyor şişko olabilirim ama aslında abur cuburla çok aram yok nedense öle duruyo çekmece mesela ben çikilata pek sevmem :17:

bilmem bana birşey demekki istiyorki :18::18: zaten bunları genelde benimki ve kuzenleri yiyor şişko olabilirim ama aslında abur cuburla çok aram yok nedense öle duruyo çekmece mesela ben çikilata pek sevmem :17:

I ıııhh şişko diyip durma kendine :19:

Balık etlisin sennn :54::54::29:

Beni bu yaşta çöktürenler utansın :63:

Söyle seninkine o zaman leydi sana püüh utanmaz diyo de:60::60:

Senin şu şişko olabilirim demen beni benden alıyoooooo yerim seniiii:16::16::16::16:

ne şişkosu kuzum yaa
deme kendine öyle:20:

Back
X