• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yemekler ne taraftansa o taraftanim :27::27:

:)))))
bigün 3arkadaş tanımadıkları bi düğüne yemek yemek için oturmuş:))))
iş ya biride gelmiş sormuş siz kimsiniz diye, onlarda hemen demişki biz kız tarafındanız demişler:))))
düğün sahipleride gülüp yemek ikram etmişler, yemekten sonra o 3arkadaş farketmişki geldikleri düğün sünnet düğünüymüş:)))))):27::27::27:

Olmaz kuzummm olmazz

Twitterda bişi okumuştum

'Biz çocukken başka çocukların canı çekmesin diye aldığımız şeyleri gizli gizli yiyen nesildik
Şimdi ne oldu da her yediğimiz şeyin fotosunu paylaşır olduk'

Çok hoşuma gitti

Bibiiim laf çarpmıyorum sakıın ha öyle düşünme :54:

Hiç sevmem sakız çiğnemeyi :27::27:

resmen bana laf sokuş olmuş gidiyorum ben burdan bidahada gelmem :14::14:

ben yaptımda sen anlamadın, cevabımı bi daha oku:))))

bende de ne tivit var ne feys ne istgram:))))
bi kk var:)
yeterde artar kk bana, böyle iyi.

Bir tane daha yap :14: benim için :14:

kk herşeye bedel dimi :14: ekşınlı konularda açan yok durgun durgun ilerliyor bdc ay bdv yazacaktım :52:

Yaşlı sıfatını duyunca aklıma hain aus geliyor :63:
Bak aklıma geldi bir saat falan geçsinde onun topiğinde neler yapacağım görür yarın sabah :63:

Arkamızdan atıp tutuyormuş güccük sincap :63:

Bunak o ayol . Birak onu. Birde yemek yapmis yarismaya katilmis.

Sen niye kizdin ki bu kadar. :60:

yok eylül :17::18::18:

Pade cim olmasinda. :1:

iş ya biride gelmiş sormuş siz kimsiniz diye, onlarda hemen demişki biz kız tarafındanız demişler:))))
düğün sahipleride gülüp yemek ikram etmişler, yemekten sonra o 3arkadaş farketmişki geldikleri düğün sünnet düğünüymüş:)))))):27::27::27:

Hahahahaha çok iyidi bu :52::52::52::52:

hahahaha kesin benimdir o :27:

Aynennn ya da görünmeden kimseye bi köşede yicen :27::27::27:

Ay ne komik ağza bi lokma at ama biri bişi dediğinde ağzında hiçbişi yokmş gibi knuşmaya çalışmak :60::60::60:

Hahahaha

biz küçükken mahallede bir kız vardı. Hepimiz aynı cipsten alırdık.Hepiniz aynı açar yemeye başladır.
O bilerek yavaş yavaş yerdi.Bizim cipsimiz bitsinde canımız çeksin diye :52::52::52::52:

evet canım bibi m :17::17:

ne güzeeeeel:)
ben kedi aşığıyım......
ama eşim evde kedi istemediğinden kedim yok.
seninki çok tatlı bişeye benziyo maşaallah:)

Bir tane daha yap :14: benim için :14:

kk herşeye bedel dimi :14: ekşınlı konularda açan yok durgun durgun ilerliyor bdc ay bdv yazacaktım :52:

zencinin biri koluna baka baka makyaj yapıyormuş neden?:52::52::52:

tabi doğru
şimdi artık mıçtıgı b.ku cekip koyacaklar :27: yemekten sonra diye:27::52::52:

Yemek yiyorum beee :19::27::27::27:

:60::60::60:

Hahahaha

biz küçükken mahallede bir kız vardı. Hepimiz aynı cipsten alırdık.Hepiniz aynı açar yemeye başladır.
O bilerek yavaş yavaş yerdi.Bizim cipsimiz bitsinde canımız çeksin diye :52::52::52::52:

Öyleleri de vardı seninki bitti tamam diye bnde onu kardeşime yapardım :60::60:

Back
X