• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Manyakk yazk değil mi o paraya :20: :27::27::27::27:

Son yazdığmı okuyunca anlıcan zatn bulanmadığını :27::27:

Ben ne yapayım dondurmalar çok büyük oluyordu
Yarısından sonrasını da yersem boğazım felaket oluyorduuuuuuuu:52::52::52::52:

bizim burda akşam vakti hep horoz öterdi.ben annem sesleniyor sanardım apartmanın önüne giderdim he hahaha:52::52::52::52:

senın kocan yokmu gece gece ne işin var burda nıye kocanın koynuna gırmıyosun hayır ciddi soruyorum ben evlenıncede boyle gece burda olcaksam ben evlenmem ne gerek var o zaman:44:

ben geç yatıp geç kalkıyorum sabah kahvaştı falanda istemediğinden erken kalkmıyorum oda çalıştığından erken uyuyor sorun yok yani sorun edilicek bi durummuki :27::27: rahatlıktan yani :27::27: yoksa evli olduğuma inanmıyormusun :60:

Çok umursamayan bir tip gösteriyo o imza seniiiiiiii:52::52::52::52::52:

hiç jag'in hal hatrını soralım diye gelmiyorsun :63: hep 'yemek var '' diyince geliyorsun tamam mı hıh :63:

ilk sen atlarsin diye dusundum esas sen beni hic fifilemedin :43:
iyi ya oyle gosteriosa dogru mesaji verior:27:

benimkide istemem demişti terk ettim onu tamam dedi :60: :60: :60:

benimkininki ağır vaka, takıyo tüylerine:))))
eşimin olduğu evde kedinin olması mümkün değil:))))
denedik ama yapamıyo:))))
sağlık olsun ne diyim, belki ilerde bahçeye alırım.

Bişi dicem inanmıcaksınız :52::52:

Ben yarım ekmeği yedim şuan abartmıyorum :53::53:

benim için doğal bişey:DDD
şekil a da aşağıdaki cetvelimde görüldüğü üzeredir:))))

Al kendini de bir git meyraaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:

:52::52::52::52::1:

ben geç yatıp geç kalkıyorum sabah kahvaştı falanda istemediğinden erken kalkmıyorum oda çalıştığından erken uyuyor sorun yok yani sorun edilicek bi durummuki :27::27: rahatlıktan yani :27::27: yoksa evli olduğuma inanmıyormusun

demıyomu pekı gel bu gecede beraber yatalım dıye allah allah alemsınız yemın edıyorum tencere kapaksınız mubarek:60:

Back
X