• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Görünce ne ola kii fetibör de olmaya o :60::60:

Gerçi o muhabbeti blmiyorum biri bana açıklasın o muhabbeti yaa :27::27:

Fetibör nediiiirr :52::52:
fetibör akımını tivi başlattı :27:

bir kadın vardı regl zamanı9 gün yıkanmayan :27:
sonra 2. uyelık oldugu ortaya cıktı
bisküviye fetibör diyordu:52:

Napıyım yahu ! Çocuk sesinden anlamıyordum bizim evin ötesinde oynuyordummm

Her horoz üh ürüü üüüğğğğğğğğğ dediğinde gidiyordum bakmaya

Annem hep anlatır her anlattığında kahkaha atıyorum:52::52::52::52:

Bende şuan kahkaha atıyorum :60::60::60:

ben olsam cıkmam kocamın koynundan ne cıkcam la kk da neymıs:60:

İşte sen şuan elinde yok adam diye öyle diyosun bibinin elinin altında oldğu için takmıyo :60::60:

benimkininki ağır vaka, takıyo tüylerine:))))
eşimin olduğu evde kedinin olması mümkün değil:))))
denedik ama yapamıyo:))))
sağlık olsun ne diyim, belki ilerde bahçeye alırım.

benim için doğal bişey:DDD
şekil a da aşağıdaki cetvelimde görüldüğü üzeredir:))))

:52::52::52::52::1:

Çook yedim ya üstüne de şuan halley yedm :53::53:

Bana bişiler oluyo :53::52::52::52::52::52::52:

Çokta tın çokta fifi :ssz::ssz::ssz:

Survivor başlıyor açmadın 2014 sayfasınıııı

senden bekliyorum yoksa ben açıcaaaaaaaaaaammmm:52::52::52::52::52:

he ya bende beklıyorum survivor sayfasını twety hangı tarafı tutuyosa ben karşı taraftayım sımdıden boyle bılıne:32::32:

fetibör patatezli böreginden kil cikan kaynanasindan cimdik yiyen ablanin esine yaptigi ama kayinvalidesinin sicak odaya koyunca pastanin dagildigi dagilan pastadaki puskevitin adinin reklam olmamasi icin takilan lakabi :9:

demıyomu pekı gel bu gecede beraber yatalım dıye allah allah alemsınız yemın edıyorum tencere kapaksınız mubarek:60:

bak yatıyorya 2dk içinde uyumaya başlıyor oyüzden yatmak istemiyorsan benim için farketmez diyor benimde uykum yok napim sabah zaten kalmama kıyamaz öper gider işine kendi kendine :27::27::27:

fetibör patatezli böreginden kil cikan kaynanasindan cimdik yiyen ablanin esine yaptigi ama kayinvalidesinin sicak odaya koyunca pastanin dagildigi dagilan pastadaki puskevitin adinin reklam olmamasi icin takilan lakabi :9:

tivi o nasıl anlatmak tekerleme gibi basım döndü :60:

fetibör akımını tivi başlattı :27:

bir kadın vardı regl zamanı9 gün yıkanmayan :27:
sonra 2. uyelık oldugu ortaya cıktı
bisküviye fetibör diyordu:52:

:52::52::52:

Tiviii okuyunca böyle oldum yeminle :86::86:

O nedir yaaaaaaaaaaaaa :60::60::60::60:

Bakcam elini göstermiş mi

O konuda çok dikkatli elini dahi görünmesini istemii :52::52: onun o tombul ellerini görüpte ne yapacaksak artık :63: yüzünü gösteriyo elini göstermiyo bana yaaaa :63:

Bir arkadasim mankendi. Zamaninda Naomi campbell in elleri cok buyuk oldugu icin onun ellerini reklamda oynamis mi desem . goster mis mi desem. Aus ta onlardan iste.

Bir rivayete gore eksiden gelen bir arkadas kendince bizimle dalga geciyor. Onemli degil yani.

Bir arkadasim mankendi. Zamaninda Naomi campbell in elleri cok buyuk oldugu icin onun ellerini reklamda oynamis mi desem . goster mis mi desem. Aus ta onlardan iste.

Bir rivayete gore eksiden gelen bir arkadas kendince bizimle dalga geciyor. Onemli degil yani.

Bizim aus nere naomi campbell nereeee:52::52::52::52:

Back
X