• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

anamm 2. üyelikmiş o la :53: tolin gibi :27::27: 9 gün yıkanmam hepi topu diyodu annecimm bide evlii bööğğğ :83: :83:

ben bunu izlediğimde gülmekten çatlamıştım:)))))
gülme garantili:DD
[video=youtube;H8XrjqAZS1c]http://www.youtube.com/watch?v=H8XrjqAZS1c[/video]

çok ilginçsin yaaa:))))

:1::1::1:

:1::1::1:
Fenalık geçirmezsem iyi vala

[h=1]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=680590 al sana link:1::1::1:[/h]

Açılmıyo :19::19:

Bir arkadasim mankendi. Zamaninda Naomi campbell in elleri cok buyuk oldugu icin onun ellerini reklamda oynamis mi desem . goster mis mi desem. Aus ta onlardan iste.

Bir rivayete gore eksiden gelen bir arkadas kendince bizimle dalga geciyor. Onemli degil yani.

Peh dönsün de kendisiyle dalga geçsin :19::19:

Yemin ederim bende bir şey anlamadım yaaa:52::52::52:

Koptum ya:60::60::60:

bak yatıyorya 2dk içinde uyumaya başlıyor oyüzden yatmak istemiyorsan benim için farketmez diyor benimde uykum yok napim sabah zaten kalmama kıyamaz öper gider işine kendi kendine :27::27::27:

arkadasım boyle adamları nerden buluyosanız bızede soyleyın bızde oralarda takılalım bızede nerde arıza var o denk gelıyo hep kenınıze bulun oyle kocaları zaten bencıl tutumımı:30::30::30: :1:

tivi ya senın ceza puanın kac?
yıllardır forumdasın ya 150 olunca atılıyor diyorlar ama senden daha eski 2000li yıllardan kalanlar hala forumda mesela
yoksa atılmıyor mu kimse?

80-90 filan ama sanirim ck rahatsiz edici olanlar atiliyor :44:

arkadasım boyle adamları nerden buluyosanız bızede soyleyın bızde oralarda takılalım bızede nerde arıza var o denk gelıyo hep kenınıze bulun oyle kocaları zaten bencıl tutumımı:30::30::30: :1:

hemide benden küçük çıtır yani düşün :27::27: bide d,yodunki karanlıkta almış seni ohh öyle kötü şeyler dersen böyle iyi adamlar denk gelmez işte kıskanç :60: :60: :27::27:

Back
X