• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Haha kadinin her yeri guzel bir elleri cirkinmis. Haklisin yani. Aus nere dimi. :60: Yalniz sabah Aus gelince ben tatile ciktim, bir ay yokum ok. :)

Yahu ben küstüm zaten ona :63: gelipre luck nerde diye bana sorma oooo

Ama söz görürsem bu muhabbeti ona söylemeyceğim takma dişli uyusun o ! :63:

hemide benden küçük çıtır yani düşün :27::27: bide d,yodunki karanlıkta almış seni ohh öyle kötü şeyler dersen böyle iyi adamlar denk gelmez işte kıskanç :60: :60: :27::27:

pıssssssssssssslllllllllllıııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk jagerrrr şutla şunu konudan muneee bu arkadası banlayalım please:36::36::33::33::33:

ben ispiklerim sizi:27:

yaa cezası silinen ilk sen varsın :53:
ciddiyim ama:53:

Ispikle ben zaten bir ay yokum cidden yokum. :))

Abla bizim hakkımızda çok atıp tutmuş ondan küstüm ben ona :63: öpüp kokluyordu beni en sonnnn :63:
Öğlen uyanıyorlar demiş :63:

Yok aman aman ben boğa burcuyum ! :51:

Eeee oglen uyaniyorsunuz dogru demis. :60: Boga lik yok sende kesin yukselen farkli. :27:

pıssssssssssssslllllllllllıııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk jagerrrr şutla şunu konudan muneee bu arkadası banlayalım please:36::36::33::33::33:

yaa ben rizeliyim benle uğraşamazsın sen :60: :60:

tolin 2. uyelık oldugunu biz sevenlerine acıkladı gecen gün :ssz:
:27:

evet bak herkes biliyormuş :38::38::38:

Ya çok iyi anlaşma yaptı ama..:36::36::36::36:

Bir koli ne var ne yok abur cubur yollayacağını söyledii.. Ben şimdi bu kızı nasıl atayım burdan toooliiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:36::36::36::36::36:

Ama süreleri yazıyor üstünde :44:
O zamana kadar banlanmazsam siliniyor banlanırsam üstüne tekrar süre ekleniyor silinmesi için herhalde

Deniyelim mi bi sonraki 7. ayda :27::27:

deneme boşver kazene denk gelirsen 30 puanı veriyor acımadan:27::27:

Son düzenleme:
Back
X