• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

boğalar zaten delirtmeseler insanı olmaz yani:)))

bak bu işte dediğim:)))))
BOĞA
- Sen ayrı bi panel konususun... kafayı iş yapmakla bozmuş sanki dünyayı bu kurtaracak.... inatçı mı inatçı, dik kafalı... komünistsin sen yaa!!!
:60::60::60:

ayyy bu sözlerden sonra bir boğayı düşünemiyorum:DDD

Bunları biliyorummmmmmmmmmmmmmmm :52::52::52:

Teraziler dengesiz bir burç. Sende öylesin :19:

Bir yükselen Teraziden isteyebileceğiniz en zor şey sanırım bir şeylerin kararını ona bırakmaktır. Çünkü o kendi istediği şeyden yola çıkarak değil, karşısında ki kişinin ne isteyebileceğini hesaplayarak karar vermeye çalışır ki bu tahmin edersiniz ki oldukça zordur. Terazinin bu sıkıntıyı üzerinden atabilmesi için kendi dengesini bulması gerekmektedir. Tıpkı burcunun simgesi olan Terazi kefeleri gibi.
Özgürlüğüne düşkündür fakat onun özgürlük anlayışı, birlikte olduğu kişi ile birlikte özgürleşmek. Beraber yapalım Terazi burcunun ana temasıdır

Oku ve yuuh de :53::53:

Bir yükselen Teraziden isteyebileceğiniz en zor şey sanırım bir şeylerin kararını ona bırakmaktır. Çünkü o kendi istediği şeyden yola çıkarak değil, karşısında ki kişinin ne isteyebileceğini hesaplayarak karar vermeye çalışır ki bu tahmin edersiniz ki oldukça zordur. Terazinin bu sıkıntıyı üzerinden atabilmesi için kendi dengesini bulması gerekmektedir. Tıpkı burcunun simgesi olan Terazi kefeleri gibi.
Özgürlüğüne düşkündür fakat onun özgürlük anlayışı, birlikte olduğu kişi ile birlikte özgürleşmek. Beraber yapalım Terazi burcunun ana temasıdır

Oku ve yuuh de :53::53:

Yok artık çüüüüşşşşşşşşşşşşşş:53:

neyse ben artık kaçar, herkese iyi geceler....:3:
hadi tolin ben gidiyom bak, akıllıyım ben:))))
şakaydı tolin, sanada güle güleee...

Back
X