• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:43:ya ders çalışamıyorum:53:kafayı yicem artıkın:43:abla sence tm bölümünde hangi meslekler iyi:43:

valla kuzucum ben rahat bi 2 haftadır hiç çalışmadım
bu ara sağlık problemlerim oldu ondan. inşallah gecer de bir an önce calısırım.
sen niye calısamıyorsun ki?
meslek olarak da hiçbirinin garantisi yok ki ne diyim bilemedim.:26:

valla kuzucum ben rahat bi 2 haftadır hiç çalışmadım
bu ara sağlık problemlerim oldu ondan. inşallah gecer de bir an önce calısırım.
sen niye calısamıyorsun ki?
meslek olarak da hiçbirinin garantisi yok ki ne diyim bilemedim.:26:
:14::14:psikolojik olarak kötüyüm:14:konu eksiğim yok ama hep heyecandan gidiyo netlerim:14::14:
düşün abla kalp sıkışmaları yapıyo artık bende stres durup durup ağlıyorum:14::43:
doktora gittim çok kızdı (kardiyoloji) stres yapma gençliğine yazık diye:43::43:
öyle bi kaç tane de olsa söyle hevesim artar belki:43:

:14::14:psikolojik olarak kötüyüm:14:konu eksiğim yok ama hep heyecandan gidiyo netlerim:14::14:
düşün abla kalp sıkışmaları yapıyo artık bende stres durup durup ağlıyorum:14::43:
doktora gittim çok kızdı (kardiyoloji) stres yapma gençliğine yazık diye:43::43:
öyle bi kaç tane de olsa söyle hevesim artar belki:43:

ya inanki hangi mesleklerin önü acık bilemiyorum 4 sene sonra ne olacagı garanti değil
ama hiç değişmeyen hemşirelik garanti diğerlerine göre.
mimarlıkta olabilir.:44:

öğretmenliği tavsiye etmiyorum bak benim halimi görüyorsun.

bunun dışında stres yapma ben de yapa yapa kalp çarpıntım oldu en sonunda panik atak gecirdim bak şimdi tek harf calısamıyorum:31:

ya inanki hangi mesleklerin önü acık bilemiyorum 4 sene sonra ne olacagı garanti değil
ama hiç değişmeyen hemşirelik garanti diğerlerine göre.
mimarlıkta olabilir.:44:

öğretmenliği tavsiye etmiyorum bak benim halimi görüyorsun.

bunun dışında stres yapma ben de yapa yapa kalp çarpıntım oldu en sonunda panik atak gecirdim bak şimdi tek harf calısamıyorum:31:
:14::14:ben tmciyim:14:
sosyoloji sosyal hizmet pdr okul öncesi psikoloji var benim seçeceğim:14:
geçen yıl edebiyatı çok istedim babam tercih verdirmedi:43::43:
Ölmek istiyorum ya:43:3.eneye kalacağım kesin:43::43:

Back
X