• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ya bi iddiam yok kafam rahat izlemediğini biliyorum aldatır (Allah korusun) ama izlemez o derece diyorum bak biliyorum görüşlerini :27:

ben dedim kabul etmedi ya onlar şiddete yöneltir cart curt dedi nasıl oluyor peki beraber izleyince :27: önce izlenip aynısı mı oluyo :D

ama yalan demeyim bana lazım olmuştu bişeyi öğrenmek isteyip bakmıştım mesela :52:

şimdi çok güzel öğrendim :52:

Bak bu kadar çok emin konuşma olurda bir gün yakalarsan bu yazdıklarını sana hatırlatırım :52::52::52::52:

gerek yok yav bekar olsan şey görmemiş olsan tamam napsın el mahkum ama :27:

canlısı varken normal hiçbi erkek bakmaz ya :53:

Kuzum regl olduğunda bu adam elizabeth değil mi ihtiyaç sonuçta illa bişeyler izlemesine gerek yok ama yardımcı oluyorsa bırak izlesin sonra sıkıntı yapar 1 2 gün sabreder 3. gün isyan bayrakları ellerde yani anatomik yapıları öyle :ssz:

JUST avatarındaki çook içten bi öpücük bee :ssz::ssz:

:23::23:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzum regl olduğunda bu adam elizabeth değil mi ihtiyaç sonuçta illa bişeyler izlemesine gerek yok ama yardımcı oluyorsa bırak izlesin sonra sıkıntı yapar 1 2 gün sabreder 3. gün isyan bayrakları ellerde yani anatomik yapıları öyle :ssz:

ben hiçbir zaman izle izleme mastürbasyon yap yapma demedim demem de ama o kendisi öyle diyo mastürbasyon soğuk ..... soğuk ama sen sıcaksın diyor belki de adam yılların şeyini atıyor :27: özlemini :27:

ama mastürbasyon yapması erkeğin arada iyi bişey ya :52:

ya bi iddiam yok kafam rahat izlemediğini biliyorum aldatır (Allah korusun) ama izlemez o derece diyorum bak biliyorum görüşlerini :27:

ben dedim kabul etmedi ya onlar şiddete yöneltir cart curt dedi nasıl oluyor peki beraber izleyince :27: önce izlenip aynısı mı oluyo :D

ama yalan demeyim bana lazım olmuştu bişeyi öğrenmek isteyip bakmıştım mesela :52:

şimdi çok güzel öğrendim :52:

Hahahaa iyi öğrenmişsin belli :60:

Ne denk gelirse jagcım ama òyle hergün falan dil tabi auda yılda bir heyecan olsun :27:

:60::60: :60::120:

Şuan bu topikte bizim gibi düşünen kişilerin listesini yapıyorum

PERSOP

jAG

BİBİTU

var mı başka izlemesinde sakınca görmeyecen normal karşılayanlar ?:ssz::ssz::ssz:

Back
X