• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben hiçbir zaman izle izleme mastürbasyon yap yapma demedim demem de ama o kendisi öyle diyo mastürbasyon soğuk ..... soğuk ama sen sıcaksın diyor belki de adam yılların şeyini atıyor :27: özlemini :27:

ama mastürbasyon yapması erkeğin arada iyi bişey ya :52:

Orası öyle salla gitsin kafanı kurcalayacak şeyleri bulup bulup çıkarıyosun just sende varya :ssz:

Hahahaa iyi öğrenmişsin belli :60:

Ne denk gelirse jagcım ama òyle hergün falan dil tabi auda yılda bir heyecan olsun :27:

Her gün yapmadığın belli oluyor bibitum :52: yapsaydın erimiştin şimdi hahahah :52::52::52::52:

kızmıyon demi takılıyorum bak kendinle barışık olduğun için seviyorum ben seni :17::17::17::17:

Orası öyle salla gitsin kafanı kurcalayacak şeyleri bulup bulup çıkarıyosun just sende varya :ssz:

kafamı kurcalamıyo kız valla ben bu yüzden ev terk etmem :52:

kadının birinin konusunda gördüm yazdım :27:

ayrıca fena mı şenlik oldu bak konu canlandı :60:

Son düzenleme:
Saf mısın mastürbasyon diyoruz video diyoruz :ssz: anlamıyor musun

izlemesinde sakınca buluyor musun yoksa kızıyor musun hayatta izlettirmem mi diyorsun :63:

bdv de ki konu mu bu:ssz::ssz::ssz::ssz:
izleyen niye izliyo şimdi meselenin derinine inmek lazım:ssz::ssz:
yani ben varken karısı varken diyelim ki izlemesi saçma değil mi öyle şeyleri?

Şuan bu topikte bizim gibi düşünen kişilerin listesini yapıyorum

PERSOP

jAG

BİBİTU

var mı başka izlemesinde sakınca görmeyecen normal karşılayanlar ?:ssz::ssz::ssz:

dalıyorum konuya. bazı erkekler iyice sapıtıp tamamen hayatı .....dan ibaret görebiliyor. sonuçta cinselliğin ucu bucağı yok orda izleyip izleyip gerçek dünyada bulamayınca da sapıtıyorlar:27::27:

zaten izleyecek adam sormaz herhalde ya. hayatım dur sert bişi açıp izleyip gelcem mi dicek:27:

dalıyorum konuya. bazı erkekler iyice sapıtıp tamamen hayatı .....dan ibaret görebiliyor. sonuçta cinselliğin ucu bucağı yok orda izleyip izleyip gerçek dünyada bulamayınca da sapıtıyorlar:27::27:

zaten izleyecek adam sormaz herhalde ya. hayatım dur sert bişi açıp izleyip gelcem mi dicek:27:

hardcore diyosun :60:

Back
X