- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #24.281
ben de kendimi öyle görüyorum![]()
Abla sen kış mevsimini çok mu seviyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de kendimi öyle görüyorum![]()
Yok bizim matinin eski sevgilisin adı t ile başlıyorda . Derin yaralar var bende
kendi kuruntularım![]()
Bugunü özetleyecek olursak önce bunaldık sıkıldık sonra kahkahanın dibine vurduk ve şuanda boşluktayız..![]()
Yok bizim matinin eski sevgilisin adı t ile başlıyorda . Derin yaralar var bende
kendi kuruntularım![]()
BDVde şöyle bi konu vardı yeni evli çift mobilya almışlar eve mobilyaların kenarında köşesinde de adamın eski sevgilisinin adının baş harfi yazıyormuşkadın da kazımaya çalışmış çıkartamamış napayım diyordu
![]()
BDVde şöyle bi konu vardı yeni evli çift mobilya almışlar eve mobilyaların kenarında köşesinde de adamın eski sevgilisinin adının baş harfi yazıyormuşkadın da kazımaya çalışmış çıkartamamış napayım diyordu
![]()
![]()
aslında gerçekten tahmin ettimde öyle sormak istemedim ozaman şöle yapalım 2 adım var ayşe tuğba bak t ile başlamıyornasıl mutlu ettimmi seni
![]()
![]()
niye onu kullanıyorlar yav yenisini alsınlar![]()
Bendim o , vallahi bende eski sevgilisinin baş harfini versem aldığım takımı geri yollarım hatta almadan önce kenarında köşesinde ne var ne yok diye bakarım öyle alırım , deliyim çünkü![]()
![]()
![]()
ayrıca nelere güldüğünüzü ben bilmediğim için çok gıcık olmuş durumdayım![]()
kaynanamın bıyıkları konusu vardı onu biliyo musunuz![]()
Şaka mı![]()
![]()
![]()
ayrıca nelere güldüğünüzü ben bilmediğim için çok gıcık olmuş durumdayım![]()
benimkinin ilk aşkı benim40 yıl düşünsem aklıma gelmez yav![]()
ama ben de şeyapamıyorum eskiler muhabbetinde adını bi duyuyim sıcak basıyo falan böyle
çok da moktan bi ismi var benimkinin yanında pehhh![]()
kaynanamın bıyıkları konusu vardı onu biliyo musunuz![]()
40 yıl düşünsem aklıma gelmez yav![]()
ama ben de şeyapamıyorum eskiler muhabbetinde adını bi duyuyim sıcak basıyo falan böyle
çok da moktan bi ismi var benimkinin yanında pehhh![]()
Allahım diyorum benden daha takıntılı insanlar varmış yok cidden vardı![]()
Ben söyliyim tutim gerisini sen anla
Jaggercıkımdan hediyeler diye bi albüm yaptım jagta bana ev araba falan çizdi
anladıysan iki kere sırıt![]()
Benim ki öyle değil .Eski eskide kalmıştır. Bir daha ağzından adını bile duymam.Duymadım da..
Hep ben zorladım anlat et met diye , ama taaa ilişkimizin başındaydı bunlar
Şimdi öyle bir durum yok.
Alfabeyi bile E'den başlıyor E'de bitiyor sanıyor..![]()