• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Benim ki öyle değil .Eski eskide kalmıştır. Bir daha ağzından adını bile duymam.Duymadım da..
Hep ben zorladım anlat et met diye , ama taaa ilişkimizin başındaydı bunlar
Şimdi öyle bir durum yok.
Alfabeyi bile E'den başlıyor E'de bitiyor sanıyor..:ssz::ssz::ssz:

o saçmalıkları ben de yaptım yaa anlatmazdı anlatmazdı sıkıştırırdım sürekli. ama ne bileyim o isimde biriyle falan tanışınca huylanıyorum hoşuma gitmiyor ya da ne çok yere bu ismi vermişler kıl oluyorum :D

Buldum buldum bakın

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=632142

hatta konu daha farklıymış nişanlısı deseni harfe benzetmiş :60:

ay daha vahim :27:

bu da kaynanamın pala bıyıkları alın size eşkınlı konu :60:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=479699

bune ha bune :1::1::1:

Senin yaptığını ben de yaptım birkaç haftadır ve kendime aptal diyorum.
Bence derhal ikimiz de kendimizi toplamalı ve olgun kadınlar gibi davranmalıyız.
Geçmiş, adı üstünde.
Eğer sen geçmişini unutabiliyorsan onunla, o da seninle unutmuştur zaten.

bende ozaman bir sorun var ben mesela o tarz şeyleri hiç kıskanmam hatta anlatsın diye ısrar ederim o kızar anlatmak istemez hatta gel faceden bakalım dimiştim bakmıyor :27::27::27:

o saçmalıkları ben de yaptım yaa anlatmazdı anlatmazdı sıkıştırırdım sürekli. ama ne bileyim o isimde biriyle falan tanışınca huylanıyorum hoşuma gitmiyor ya da ne çok yere bu ismi vermişler kıl oluyorum :D

Diyorum ya , hep kendimize ediyoruz diye..
Ya benim T adında aynı kuzenim var, kızla aynı isimdeler diye kuzenime kuzen diye seslenebiliyorum..
Adıyla seslenemiyorum düşün..

bende ozaman bir sorun var ben mesela o tarz şeyleri hiç kıskanmam hatta anlatsın diye ısrar ederim o kızar anlatmak istemez hatta gel faceden bakalım dimiştim bakmıyor :27::27::27:

ay ben aslında görmek istiyorum ama korkuyorum da :26: güzel olsa bi dert çirkin olsa bi dert

güzel olsa benden güzel mi derim çirkin olsa çok mu sevdi derim :60:

Diyorum ya , hep kendimize ediyoruz diye..
Ya benim T adında aynı kuzenim var, kızla aynı isimdeler diye kuzenime kuzen diye seslenebiliyorum..
Adıyla seslenemiyorum düşün..

ben mesela dışarıda o isimle olan yere bakıyorum ya başka dükkana bakmam lazım ille ondan sonra aramıza girer diye çekiniyorum :52: ule çok manyakız :52:

ay ben aslında görmek istiyorum ama korkuyorum da :26: güzel olsa bi dert çirkin olsa bi dert

güzel olsa benden güzel mi derim çirkin olsa çok mu sevdi derim :60:

ben mesela dışarıda o isimle olan yere bakıyorum ya başka dükkana bakmam lazım ille ondan sonra aramıza girer diye çekiniyorum :52: ule çok manyakız :52:

Sende amma abartmışsın he ben bu kadar abartmıyorum..
Ama varya acayip kıskanıyorum ..

ben hiç o kadar kıskanç olmadım ya :26:
çok sevmekle mi alakası var bu kıskançlığın cidden bak mesela lorenayı da anlamayya calısıyorum anlayamıyorum
neden bu kadar kıskanc olunuyor:26:

ben hiç o kadar kıskanç olmadım ya :26:
çok sevmekle mi alakası var bu kıskançlığın cidden bak mesela lorenayı da anlamayya calısıyorum anlayamıyorum
neden bu kadar kıskanc olunuyor:26:

of ya onu kimse anlayamaz bence bazen düşünüyorum bu gerçek değilde kekliyormu bizi :19:

Back
X