• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

evet hatta bir kadın sevgilisine mail atmış bu konuda yardımcı olur musunuz diye işle ilgili bir şey yani üniversitede olur öyle o da geri cevap atmış sevgilisinin hesabından hayır olamam diye sonra ayrılmışlar :27:

hee biliyorum onuda inatla takip ediyorum konularını kaçırmadan bölüm bölün artık final yapsada kurtulsak :ssz:

• Beğen
Reactions: 2k1
Merak ettiriyorsunuz insanı, ya anlatın:17: ya gidip gidip sayfalarca şeyi okuyayım:25:

Aman yok ne okıcam, hasta derecesinde o kıskançlık filan değil, ama albümleri de ne ola ki :23::23:

evet hatta bir kadın sevgilisine mail atmış bu konuda yardımcı olur musunuz diye işle ilgili bir şey yani üniversitede olur öyle o da geri cevap atmış sevgilisinin hesabından hayır olamam diye sonra ayrılmışlar :27:
hayır olamam mı demş:27: Allahım krizz:52::52:
offfff sorma reci ya böyle insanları gördükçe çıldırıyorum yazık hayatlarına okumuş etmiş bide ya :19:

kendi kendine hayatı zehir ediyor.
ama aslında başka derdi yok bence o açıdan şanslı.:ssz:

Merak ettiriyorsunuz insanı, ya anlatın:17: ya gidip gidip sayfalarca şeyi okuyayım:25:

Aman yok ne okıcam, hasta derecesinde o kıskançlık filan değil, ama albümleri de ne ola ki :23::23:

konusunu biliyorsan nickine tıkla eski konularına bak canım okadar saçma şeyleri varki hangisini anlatalım :27:

Back
X