- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #24.341
hala gülüyor![]()
ben de yazım yanlışı falan arıyorum olmamalı yı neden olamaz yaptın rengin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala gülüyor![]()
ben yaptırsam herkese sölerim bakın şişirttim diyeniye saklıyorlar anlamıyorum ki :44:
Hoşbulduk
Ben önceki konularını bilmiyorum ama son konusunu okumuştum, değişik bir arkadaş![]()
Hahah tutim yaa
Konularını bn hiç bilmiyorm albümlerinden bliyorum sadece![]()
evet hatta bir kadın sevgilisine mail atmış bu konuda yardımcı olur musunuz diye işle ilgili bir şey yani üniversitede olur öyle o da geri cevap atmış sevgilisinin hesabından hayır olamam diye sonra ayrılmışlar![]()
hee biliyorum onuda inatla takip ediyorum konularını kaçırmadan bölüm bölün artık final yapsada kurtulsak![]()
hayır olamam mı demşevet hatta bir kadın sevgilisine mail atmış bu konuda yardımcı olur musunuz diye işle ilgili bir şey yani üniversitede olur öyle o da geri cevap atmış sevgilisinin hesabından hayır olamam diye sonra ayrılmışlar![]()
offfff sorma reci ya böyle insanları gördükçe çıldırıyorum yazık hayatlarına okumuş etmiş bide ya![]()
final yaparsa daha izleyemeyiz![]()
aman yeter böğğğ geldi artık kurtlar vadisi gibi![]()
Merak ettiriyorsunuz insanı, ya anlatınya gidip gidip sayfalarca şeyi okuyayım
Aman yok ne okıcam, hasta derecesinde o kıskançlık filan değil, ama albümleri de ne ola ki![]()
ben de yazım yanlışı falan arıyorum olmamalı yı neden olamaz yaptın rengin![]()
Ama ben daha yeni izlemeye başladım![]()
eski bölümleri izliyebiliyorsun canım merak etme yazdım biraz önce![]()
ahahahha deli yaa![]()
albümleri nerde ya güzel çizimleri varmış falan falan diyolar nerde
Merak ettiriyorsunuz insanı, ya anlatınya gidip gidip sayfalarca şeyi okuyayım
Aman yok ne okıcam, hasta derecesinde o kıskançlık filan değil, ama albümleri de ne ola ki![]()
tolin bugün resim koyacaktı hain tolin gelmedi![]()
jag nerelere kayboldu uykusu vardı gittimi aceba :44: buarada starda şu saçma paranormal aktivite 2 var bunu izleyip korkan varmı
![]()
tolin bugün resim koyacaktı hain tolin gelmedi![]()
aynen nerde kendisi bi bakıp geleyim![]()
biri tolin mi dedi?![]()