- 20 Ocak 2010
- 49.825
- 196.266
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #24.361
biri tolin mi dedi?![]()
yuhh ismin geçince bildirimmi geliyor arkadaş

bende korkmam bune len en sevdiğim film türü korku gerilim ama bu bir işe yaramaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri tolin mi dedi?![]()
iyi insan lafın üstüne gelirmiş![]()
yuhh ismin geçince bildirimmi geliyor arkadaş
bende korkmam bune len en sevdiğim film türü korku gerilim ama bu bir işe yaramaz![]()
jag nerelere kayboldu uykusu vardı gittimi aceba :44: buarada starda şu saçma paranormal aktivite 2 var bunu izleyip korkan varmı
![]()
tolin bugün 2 kez resım koydum kaldırdım nerdeydin bacım![]()
tabıkı ben soyledım kazene bıldırım gelen cınsten yaptı benım uyelıgımı![]()
Buralardaydı telde falandır
Ben hiç izlemem korku![]()
hadi koy resim
korku iyidir korka korka korkmamayı öğreniyorsun![]()
hazırmısınız buraya koycam alıntı yapmayın tamammı bubimimi sende arkanı don sen gorme![]()
hazırmısınız buraya koycam alıntı yapmayın tamammı bubimimi sende arkanı don sen gorme![]()
Ya kaldıramazsan burdan![]()
bak yaa biliyorsun niye istek göndermiyorsun zaten gizli dolanıyorsun ne bilim benevet haberım var emme arkadas olmadıgımız ıcın ben goremedım rengına hanım![]()
Ben çıkıyorum , artık erken yatıp erken kalkacağım![]()
yarım saatte mesaj degıstırme yokmu?yoksa koymam buraya album yaparım o zamanda bıtek jag görür![]()
yarım saatte mesaj degıstırme yokmu?yoksa koymam buraya album yaparım o zamanda bıtek jag görür![]()
bak yaa biliyorsun niye istek göndermiyorsun zaten gizli dolanıyorsun ne bilim ben
sen![]()