• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yook ginam acımıyor be öyle söylendiği gibi bişey değil :1::1:

Benmde omzuma yapan kişi benden hiç ses çıkmayınca kşke her müşteri senin gibi olsa acı eşiğin ne kdar yüksek ya dedi :52::52:

Bende çıt yok ama gülüyorum knuşuyorum falan düşün bi de kemik kısmına da denk geldi biraz :52: :27::27:

sen de abartmışsın ginam :27:

o kadar yüksek değildir benim kesin:52:

Yook ginam acımıyor be öyle söylendiği gibi bişey değil :1::1:

Benmde omzuma yapan kişi benden hiç ses çıkmayınca kşke her müşteri senin gibi olsa acı eşiğin ne kdar yüksek ya dedi :52::52:

Bende çıt yok ama gülüyorum knuşuyorum falan düşün bi de kemik kısmına da denk geldi biraz :52: :27::27:

iyiymişşş :27::27::27::27:

benim de acı eşiğim yüksektir ama dinen de uygun olmadıgı söleniyor:26:
bir de bıkmaz mı insan ya:44:

Athena gökhanın çok üstüne gidildi ya bi ara o kdar dövmeyle namaz mı kılıyor diye

Nihat hoca açıkladı 2 hafta önce falan

Evet yapılması caiz değildir ama yapılmış bişey için de dinden çıkmak gerekmez abdestini alıp namaznızı tabi ki kılablirsiniz diye :31:

bi de zaten Rable kulu arasında Rabbim kimin duasını kabul eder bilemeyiz ki :31:

Athena gökhanın çok üstüne gidildi ya bi ara o kdar dövmeyle namaz mı kılıyor diye

Nihat hoca açıkladı 2 hafta önce falan

Evet yapılması caiz değildir ama yapılmış bişey için de dinden çıkmak gerekmez abdestini alıp namaznızı tabi ki kılablirsiniz diye :31:

bi de zaten Rable kulu arasında Rabbim kimin duasını kabul eder bilemeyiz ki :31:

evet haberi okudum
öyle tabi ya herkes bir ahiret sözcüsü olmuş
adam dövme yaptı diye dinden mi çıksın :19:

Aynen öyle birisi de bana demişti o dövmelerle namaz mı kılcan bi de diye nasıl sinirlendim kimseyi ilgilendirmez Rabbimle benm aramda dedim susturdm:19::19:

iyi demişsin.
millet kendi günahlarına baksın önce. kendilerinin hallolmuş da başkalrını düzeltiyorlar:27:

Back
X