• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:24::24::24::24::24::24::32::32::32::32::32:

eylül bugün kaşlarımı toplatmaya gideceğim ama korkuyorum 21 yaşındayım hiç dokunmadım kaşlarıma :18:

ahhh ahh öyle bir topluyolar kı ::15:

bende geçen ay sadece toplayın inceltmeyın sevmıyorum dedim gözümü bir açtım baya incelmiş :47: bir de çok kötüydü düzelttim diyor nasıl sinirlendimmm :41::41:

ahhh ahh öyle bir topluyolar kı ::15:

bende geçen ay sadece toplayın inceltmeyın sevmıyorum dedim gözümü bir açtım baya incelmiş :47: bir de çok kötüydü düzelttim diyor nasıl sinirlendimmm :41::41:

:18::18::18: annem beni keser yeminle :1::1:

arkadaşım ilk toplattı onunki güzel olduda korktum ya rahatsız oluyorum artık kaşlarımdan aldırmak istemiyorum alta karışmıycak sadce üstü düzeltecek bilmiyorum :44::25:

:18::18::18: annem beni keser yeminle :1::1:

arkadaşım ilk toplattı onunki güzel olduda korktum ya rahatsız oluyorum artık kaşlarımdan aldırmak istemiyorum alta karışmıycak sadce üstü düzeltecek bilmiyorum :44::25:

:1::1:

iyi bir kuaföre git canım anlat güzelce yaparlar istediğin gibi , bende sadece toplattırıyorum ince sevmiyorum çünkü :6::6::6::6::6:

Back
X