• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

o kadar kib'leyecek ne buluyorsun just:52::52:

Allah seni yaa deli :60:
sinüzit olcan git kurut saçını :27:

ne bileyim var bi manyaklık bit pazarında da gördüm de daha bulaşmadım orayı da kibleyeceğim bi ara :ssz:

beni kibbaş yapsınlar bu siteye :60:

Amaaan tatlııım dikkat et kendine çıkma sakııın :53:

Ben yürüyüş bandında yürücem :31:

Kesinlikle :ssz:

Justinin filmi mi ?

just deyince üstüme alındım :60:

benim filmim mi çıkmış :37:

Amaaan tatlııım dikkat et kendine çıkma sakııın :53:

Ben yürüyüş bandında yürücem :31:

Kesinlikle :ssz:

Justinin filmi mi ?
ederim tatlım.. yürüyüş bandında amcamın kızı 4 kilo verdii. sonra komşusu şikayett etti çok ses yapıyor bu meret diye.. mecbur bıraktı kadıncağızz

ne bileyim var bi manyaklık bit pazarında da gördüm de daha bulaşmadım orayı da kibleyeceğim bi ara :ssz:

sen bir ara oraya da başla :60:
benim kiblerim sınırlıdır öyle cok dokunan bir şey olmazsa kiblemem
:6:

:60::60: yoksa 2. üyelik alıp farzetteki mesajımı eksileyen sen misin:60::60::60::60: hızını alamadın bana da bulaştın dimi:60::60::60::60:

benim adım khanı da izledim de onu aamir khan sanarak izlemiştim ben öyle hevesli hevesli :60:

Ama güzel filmdi değil miydi ?

ay o değil rain man başkaa :D tomiciğim kıruzcuumun :D

3 idiots :5:

bir rüya için ağıt izle :53:

Türk filmi mi bir rüya için ağıt ?

ederim tatlım.. yürüyüş bandında amcamın kızı 4 kilo verdii. sonra komşusu şikayett etti çok ses yapıyor bu meret diye.. mecbur bıraktı kadıncağızz

Ben kilo vermek için değil yeterki şu bel ağrılarım geçsin oturmaktan hantallıktan belim ağrıyor resmen :19::19:

ayın 15i gelmeden 100 lirası gitti kıyafetlere iyi mi ouy ouy yine kapışıcaz kocacıkla :52: bunun ayın ortası var sonu var :60:

Ben kilo vermek için değil yeterki şu bel ağrılarım geçsin oturmaktan hantallıktan belim ağrıyor resmen :19::19:

yok canım ingilizcesi requiem for a dream

akıl oyunlarını izlemişsindir zaten herhalde

gece gece canım nasıl gerilim istiyor ya böyle gerim gerim gercek bişey :ssz:

güzeldi evet beğenmiştim:32:
:60::60: yoksa 2. üyelik alıp farzetteki mesajımı eksileyen sen misin:60::60::60::60: hızını alamadın bana da bulaştın dimi:60::60::60::60:

ay o 2. üyelik miymiş :53:
hiç yoluna eksilendin demek ki :52: puanın azaldı mı peki:26:

yok canım ingilizcesi requiem for a dream

akıl oyunlarını izlemişsindir zaten herhalde

gece gece canım nasıl gerilim istiyor ya böyle gerim gerim gercek bişey :ssz:

Gerilime hiç bakmadım şöyle yorum yazmışlar bu film için katılıyo msun ?

filmi az önce izledim, biter bitmez buraya yazıyorum şu anda. kendimi gerçekten berbat hissediyorum hatta hayatımda hiç bu kada bitik yaşlı çaresiz hayatsız hissetmemiştir. insanın böyle bir film yapabilmesi için gerçekten piskopat ve sadist olması gerekir bence. her ne kadar negatif şeyler yazıyor olsam da sanırım filmin amacı zaten izleyiciye bunları yazdırmak, o yüzden gerçekten başarılı bir film olmalı. olmalı diyorum çünkü sağlıklı düşünecek halde değilim bu yorumu yazarken. ve bu sebepten dolayı sanırım aldığı ratingleri sonuna kadar hakediyor. film hakkında şu an söyleyebileceğim üç şey var
1. çocuklarıma bikere izletirim bi daha da konuyla ilgili tek kelime etmem, almaları gereken mesajı felaket iyi alırlar
2. dengesiz ne yapacağı belli olmayn sınırlarda gezen bir düşmanım varsa ölsün diye izletirim kusursuz bir cinayet olur
3. filmin başarısının yarısı hatta belki de daha fazlası clint mansell'e aittir. film müziğinin filmin başarısına olan etkisi konusunda eşi benzeri olmayan bir örnek.

şimdi izninizle ben birkaç saat depresyona girmeye gidiyoyrum.

Back
X