• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tamam toparla hemen gel o zaman :17:

Tamam :)

çok iyi yapmışsın, eline sağlık :34: kısasa kısas yani... ama öyle bir yorumuma - vermişsin ki, bari biraz uğraşıp ta hoşuna gitmeyecek bir yorumumu bulaydın :34:

Aramakla ugrasmam ben takibi seven biri degilim. Benim yorumumda bir sey olmadiginda bana verdigin eksi puandaki duyguyu hissedersin demistim. Nitekim de oyle olmus. :27:

O zaman açılan konulardan muayene olması gerektiğini anlamış ve kavramış olması gerekirdi.
Ama görüyorum ki hala ne yaşadığının ciddiyetinde değil..

Bu kadar tedirgin olan biri buradan akıl almak için vakit kaybetmez giderdi doktora..
Sonuçta doktorla senin aranda olan bir şey kimse bilmeyecek kimse duymacayak..

diyorum ya artık korku mu dersen kendinden kaçmak mı dersin..
sonuçta o doktora gitmek , muayene olmak vs yaşamayan için basit bir sözden ibaret
uzun mesele bizi aşar :ssz:

ben aslında o konunun gercek oldugunu düşünüyorum
yani tensel temas olmustur muhtemelen ama direkt birliktelik değildir.
doktordan önce burada rahatlalatıcı yorumlar almak istemiştir :26:

evet kuzum o konuya ben de yorum attım ama ciddi attım yani.
dalg geçilmesi hoş değil :26:
peri rahat dursa boyle olmazdı o başlatmış geyiği peşindende kac kısıyı suruklemış:27:
delinin teki yani lady ile uğraşıyorum ne yapayım hala hastayım :14:

ne ugrasıyon la at şutla topıkten gitsin:27::27:neden hastasın nolduuu?bende roacuttane başladım çok fena göz kurulugu yaptı yaptı herseyı bulanık goruyorum:7:

Tamam :)

Aramakla ugrasmam ben takibi seven biri degilim. Benim yorumumda bir sey olmadiginda bana verdigin eksi puandaki duyguyu hissedersin demistim. Nitekim de oyle olmus. :27:

yorumunuzda size göre bir şey yok ama bana göre demek ki varmış.. ama yanıldığınız bir nokta var, aldığım + yada - puanlar beni sizi etkilediği gibi etkilemiyor... hatta ne işe yaradıklarını bile bilmiyorum..

üstelik anlamadığım şu; her - aldığınızda sizinde deyiminizle ( uysada uymasada ) iademi edeceksiniz? biraz çocukça olmaz mı bu?

delinin teki yani lady ile uğraşıyorum ne yapayım hala hastayım :14:

:33::33:

24 yaşında ve ereksiyon ne bilmiyormuş ?

sence doğru mu ?

peri rahat dursa boyle olmazdı o başlatmış geyiği peşindende kac kısıyı suruklemış:27:

ne ugrasıyon la at şutla topıkten gitsin:27::27:neden hastasın nolduuu?bende roacuttane başladım çok fena göz kurulugu yaptı yaptı herseyı bulanık goruyorum:7:
peri mi başlatmış :26:
yorumları okumamıstım ben

yorumunuzda size göre bir şey yok ama bana göre demek ki varmış.. ama yanıldığınız bir nokta var, aldığım + yada - puanlar beni sizi etkilediği gibi etkilemiyor... hatta ne işe yaradıklarını bile bilmiyorum..

üstelik anlamadığım şu; her - aldığınızda sizinde deyiminizle ( uysada uymasada ) iademi edeceksiniz? biraz çocukça olmaz mı bu?

Demek ki bana gore de sizin mesajiniz da ters gelen bir sey varmis. Bu bile akliniza gelmiyor degil mi. Evet iade ediyorum, niye rahatsiz oldunuz ki. Ayrica burasi geyik topigi. Beni rahatsiz ediyorsunuz. Ise yaramadigini bildiginiz eksi repleri sorgulayacaksaniz sizde gelecekte kimseye vermeyin efem . Bu kadar basit yani.

Iyi aksamlar size. :19:

Gribal enfeksiyondan ölebilirim :5: neye başladın neye hııı anlamadımmm

diyorum ya artık korku mu dersen kendinden kaçmak mı dersin..
sonuçta o doktora gitmek , muayene olmak vs yaşamayan için basit bir sözden ibaret
uzun mesele bizi aşar :ssz:

Kan geldiğini soran olmuş mu
o yaşta bir çocuk çişini yaparken bile kan gelip gelmediğini anlar dikkatini çeker değil mi ?

Kuzum buarada albümüne yorum yapmıştım okudun da sildin deme :26:
Eğer görmediysen burdan yapıcam aynı yorumu :52:
okudum kızcem okudum hatta cevap attım sana görmemişsin tatlım :30:
Kan geldiğini soran olmuş mu
o yaşta bir çocuk çişini yaparken bile kan gelip gelmediğini anlar dikkatini çeker değil mi ?

kuzum yok bilemeyebilir
bunu ben yakınımda birinden biliyorum çünkü :31:

Son düzenleme:
gecenin ikisinde kafa yorduğumuz konuya bak :27: ebis olsaydı millet uzaya çıktı siz neyi konuşuyonuz derdi :60:

Back
X