• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

biliyorum roakutanı, yüzünün ve gözünün çok fazla rüzgara maruz kalmasına izin verme sakın biraz kendini. koruyucu gözlüğün varsa tak pc başındayken. bir arkadaş kullanıyordu burdan 1 ay sonra daha fazla gösteriyomuş etkisini. sağlık için katlancaksın mecbur. yıldırmasın etkileri seni

yok yılmaya nıyetım yok zaten ama goz kurulugu cok fena ya pazartesı gıdıp eczaneden goz damlası alıcam mutlaka:34:

hmmm benim aklımda sizlere bir soru sormak vardı ama şu an pek uygun zaman değil sanırım
en kalabalık topik burası maşallah :nazar: o nedenle bir soru soracaktım

senı dınlıyoruzzz:31:

:9::9:

Ne sorucaktın canm gececi team'ız biz :1:

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

yaa eski yılalrdan kalma msn görüşmelerim kalmış bunları okudum da ben bu gece
ee tabi sevgilimle olan konuşmalar da var
ne saçma şeylerden kavgalar, ne saçma konular

eski yazdığım yazıları okuyorum, orada burada bir şeyler buluyorum, bu ben miyim diyorum

yaa kısacası geçmişte yaptıklarınızın pişmanlıklarıyla nasıl baş ediyosunuz kızlar
özellikle 13-20 yaşları arası yapılan saçma şeyler
daha yaşım 21, 30 yaşıma geldiğimde de 20 li yaşlarımda ne saçma şeyler yapmışım diyeceğim sanırım :31:

ya anlatabildim mi ki :31:

eski yazdığım yazıları okuyorum, orada burada bir şeyler buluyorum, bu ben miyim diyorum

yaa kısacası geçmişte yaptıklarınızın pişmanlıklarıyla nasıl baş ediyosunuz kızlar
daha yaşım 21, 30 yaşıma geldiğimde de 20 li yaşlarımda ne saçma şeyler yapmışım diyeceğim sanırım :31:

Valla oho öyle şeyler düşünürsen işin içinden çıkamazsın canım :34:

Zaman işte insan değişiyor tabi ki düşünmiceksin :31:

insan sürekli gelişen bir varlık hiç bir zaman heh ben tamam oldum diyemez. zaten bu şekilde kendi doğrularına ulaşır. hepsi değerli aslında bizler için.. önemli olan onların farkına varabilmek.
bana sordunmu bilmiyorum ama daldım hemen :9:

Yok canim onunla alakasi yok. :19:

Zaten bugun tesadufen geldim. Islerim var. Hadi kendinize iyi bakin. Iyi geceler. :16:

yaptıgın alıntılardan anladıgım kadarıyla benım ısım vermeden ıstedıgın yorumu yap forumuna yaptıgım yoruma alınmışsın ama onu sana yapmadım allah askına senınle tanısmıslıgımız bıle yok ha bısey daha sorıyım senden baska hıcmı nıck degıstıren yok yada dun bısuru uyelık ıptalı yaptıran ınsan oldu uyelık ıptalı yaptırıp gerı gelmışsın desem gene ustune alınıcakmıydın alllah askına bu kadar alıngan olma zaten o konunun bı 10 15 sayfa gerısıne gıtsen kıme yazdıgımıda anlarsın ama neyse ıspat cabasına gırmem ama gene soylıyım sana yazmadım:19:

Valla oho öyle şeyler düşünürsen işin içinden çıkamazsın canım :34:

Zaman işte insan değişiyor tabi ki düşünmiceksin :31:

haklısın aslında düşündükçe daha kötü olacağım ama ne bileyim
sevgilimle daha güzel ilişkimiz olabilirdi saçma konulardan ne gözyaşları dökmüşüz ne çok kırmışız birbirimizi
o msn yazılarını görünce şok oldum
bazı şeyleri kendim yazdığıma inanamadım

diğer insanlarla sohbetlerimi de okudum
saçma sapan muhabbetler ya :31:
tam olarak da anlatamıyorum ama
geçmişte yapılan hatalarla nasıl başa çıkılır ya :31:

Back
X