İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

canım yandı erkek mılletınden napıyım kafalarına gokten 3 elma düşsünmü deseydım:39::39:

bulmam o benı bulsun:21::21::21:

he yaa düşen meyveyle beslencek dahada güçlencekler:22::22: bende taze terkedilmiş olarak şiddet doluyum bu ara erkeklere amma içimdekii nalet insan sevgisi şiddete dur diyoo be kankaa :52::60: yoksamm tırmıklayasım tokatlayasım rezil kepaze edesim var:ssz: dirtlendim ha:ssz::ssz:

he yaa düşen meyveyle beslencek dahada güçlencekler:22::22: bende taze terkedilmiş olarak şiddet doluyum bu ara erkeklere amma içimdekii nalet insan sevgisi şiddete dur diyoo be kankaa :52::60: yoksamm tırmıklayasım tokatlayasım rezil kepaze edesim var:ssz: dirtlendim ha:ssz::ssz:

Senin ki niye terketmişti ki seniiii:ssz:

Senle yıldızlarımız barışamıyor tolin :1::1:
ben şaka yapmıstım ama alındıysan yapmam:44::44:
Etki gösterdiğin kısımlar baklavanın olduğu bölgeler mi :52::52::52::52::52::52:
yirim ben o baklavaları:52::52::52::52:

kanka bı grup kuralım terkedılenler grubu bu sevgılı bası baglı olanlarıda gruba almayalım:24::24::24:

aferüm bak nasılda bılyosun aynen oyle yaparım adamı cok pıs cımcıklerım:ssz::ssz:

dua et kızam bana :21::21:

ahahahaha o tırnakları süs olsun diye uzatmıyoruz sadece yeri gelince en büyük silahımız:60::60: yaşasın kadın gücü:52:

O melek görünümlü dişinin altında, tazmanya canavarı yattığını düşünmek bile istemiyorum dilşomm

:52::52::52::52:

ben sende de o potansiyele görüyorum jag:52::23::23:

ahahahaha o tırnakları süs olsun diye uzatmıyoruz sadece yeri gelince en büyük silahımız:60::60: yaşasın kadın gücü:52:

O zaman çok güzel bir analiz yeteneğin var demek istiyorum:52::52:
Çünkü benim içimde de bastırılmış bir tazo var :52::52::52::52:

jag de var o potansıyel ama soylemıyo karızması cızılır dıye korkuyo:ssz::ssz:
Yok alındığımdan değil de her konuşmamızda bir atışma oluyor da ondan dedim :17::1:
topıge bı bak benle atısması olmayan varmı:1::1::1:
Bende şekerpare yerimmmmmmmmmmmmmm:16:

hiç seksü değül:ssz::ssz::ssz:

jag de var o potansıyel ama soylemıyo karızması cızılır dıye korkuyo:ssz::ssz:

topıge bı bak benle atısması olmayan varmı:1::1::1:

hiç seksü değül:ssz::ssz::ssz:

Seksülükten değil zaten tatlı olduğu için şekerpare yerim dedim :52: nimetle şaka yapma yersin dayağı ! :52:
Dedim ya içimde benim bir tazo var..

Tazo di bağa..:17:

Back
X