- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #28.661
Yine de mutsuzum![]()
o kadar takma caanım bu senın dogum gunun yada yıldonumunuz degıl sevgılıler gubu oyle coktaaa onemlı degıl yeterkı sıze aıt sıze ozel gunlerı güzel geçirini :
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine de mutsuzum![]()
aha benimkindennn bir sürüm dahaaa![]()
benim ruh halimi avatarm anlatyr moralm bozkk
yapma temizlk bgn 14 şubat![]()
o kadar takma caanım bu senın dogum gunun yada yıldonumunuz degıl sevgılıler gubu oyle coktaaa onemlı degıl yeterkı sıze aıt sıze ozel gunlerı güzel geçirini :![]()
Hepsi böyle bunların. Benimki gelişmiş versiyonu. Bugün depresyona gireceğim. Ergenler gibi çikolata yiyip pokemon izleyeceğim
![]()
benim ruh halimi avatarm anlatyr moralm bozkk
yapma temizlk bgn 14 şubat![]()
Onda o ince fikir nerdeeeee![]()
anaaam kimse beni kaale almadigidiim
![]()
O özel günlerde de büyük beklentim yok. Ama o önemsemez. Unutur düşün yani o kadar vahim :26:
amann ne depresyona gireceksinnn yaaa salla gitsinnnn...
benim umrumda değil açıkcasııı..o kaybeder yaniii..karşılığında neler bulcaktı ama bulamıcakkk![]()
sıkma canını
hoşgeldinn![]()
kim almamış seni kaaleeanaaam kimse beni kaale almadigidiim
![]()
yapma boşverrniye kız 14 şubat diye temizlik yapılmaz mı
neden sana ne olduu:26::26::26:
sıkma canını![]()
oo o olmaz işte
neden unutuyormuşş boyle şeylere onem verdıgını sertçe dile getr ki cesaret edemesin
selam corç senınkı aradı mı :44:
kim almamış seni kaaleeselmm hoşgeldinn cnm
yapma boşverr
neler olmadıki şu 1 haftadırr zehir oldu resmen:85:
denerim
Düşün ki benim doğum günü tarihimi bu muydu diye bana sordu ya :18: Daha nasıl anlatıcam. Söyleye söyleye dilimde tüy bitti![]()
denerim
Düşün ki benim doğum günü tarihimi bu muydu diye bana sordu ya :18: Daha nasıl anlatıcam. Söyleye söyleye dilimde tüy bitti![]()
sıkma diyommmmmmmmmmmmmm![]()
:26::26: nerden buldun bunu![]()
o mevzuda ben haksızım gerizekalı face book kendi kendine paylaşmışçünkü aktif oturumlarda girdiği de yok
ama gururmdan arayamadım oda aramadı![]()
neden içimdeki sesi kışkırtıyorsun yaaa
niye kuzmmm:26::26:
sıkma diyommmmmmmmmmmmmm![]()
hah selam![]()
Bugun sevgililer gunuydu dimi sahi![]()