• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

o kadar takma caanım bu senın dogum gunun yada yıldonumunuz degıl sevgılıler gubu oyle coktaaa onemlı degıl yeterkı sıze aıt sıze ozel gunlerı güzel geçirini ::38:

O özel günlerde de büyük beklentim yok. Ama o önemsemez. Unutur düşün yani o kadar vahim :26:

:ssz::ssz::ssz: Hepsi böyle bunların. Benimki gelişmiş versiyonu. Bugün depresyona gireceğim. Ergenler gibi çikolata yiyip pokemon izleyeceğim :36::36:

amann ne depresyona gireceksinnn yaaa salla gitsinnnn...
benim umrumda değil açıkcasııı..o kaybeder yaniii..karşılığında neler bulcaktı ama bulamıcakkk:9::9::9:

kim almamış seni kaalee :20::20: selmm hoşgeldinn cnm :42::1:

yapma boşverr :27::27::27:
neler olmadıki şu 1 haftadırr zehir oldu resmen :ssz::ssz::ssz::5::5::43::14::59::85:

neden içimdeki sesi kışkırtıyorsun yaaa:52::52::52:
niye kuzmmm:26::26:
denerim :31::31:

Düşün ki benim doğum günü tarihimi bu muydu diye bana sordu ya :18: Daha nasıl anlatıcam. Söyleye söyleye dilimde tüy bitti :14:

sıkma diyommmmmmmmmmmmmm:19::19::19:

o mevzuda ben haksızım gerizekalı face book kendi kendine paylaşmış:30::30: çünkü aktif oturumlarda girdiği de yok
ama gururmdan arayamadım oda aramadı:14::14:

rezil oldun evet :26::26: ne gururu canım mesaj at ne yapıyosun , niye atmıyosun falan gıbısınden :ssz::ssz:

Back
X