• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Beni kesin kiblemişlerdir :1: Kinini son kusan ben olduğuma göre son ban yiyen masum köylü de ben olurum ahahahahha

Öyle görünüyor vallahi elmişim kim üzmeye cürret ediyor benim hamile pirensesimi :19:
Bari biri daha yazaydı da öyle kapatılaydı topic :20:

bu topık kac gecedır bostu ben yalnız yalnız takıldım bu akşamda dolu ama ben gelmıyorum hııııhhh:63::63::63::63::63::63:

Öyle görünüyor vallahi elmişim kim üzmeye cürret ediyor benim hamile pirensesimi :19:
Bari biri daha yazaydı da öyle kapatılaydı topic :20:

Bir ara anlatırım sana :) Ne hikayeler var neeee hikayeler :D Yaptığın kazılarda bulamazsın bebişim böylesini :1:

he ya sorma kkyı birbirine düşman eden topikti valla :27:

isim vermeden topiği kapandı ginam koş :10::10:

Hıı ona bakıyodum şimdi ginam iyi olmuş :9::9:

ben geldim ne olucak :63: :63:

off harbi napmak lazım gerçekten 3 ay için :53::53::53:

Bibiiimmm çok özledim kız seni :54::54: :29:

Hoşgeldnnn

Persom nabeeerrr :31:

Ay marmi saat 3 den beri 5 bölüm bitirdim :52::52::52::52:
Şuan izlicemde artık laptopa bakmaktan boynum tutuldu :60: :60: izleyemiyorum :52::52:

Bırakamıyosun dmi öyle bi yerde bitiriyolar ki ben sabah 7lerde yattığımı blirim öyle bi yerde bitiyodu ki gelde uyu :60::60:

Hep bu bölüm son diye diye saati 6 ediyodum bnmki fena fırçalıyodu beni :60::60:

Bir ara anlatırım sana :) Ne hikayeler var neeee hikayeler :D Yaptığın kazılarda bulamazsın bebişim böylesini :1:

Hahahaha buda iyiydi :60:
Kadın konularından pek anlamıyorum reelde kadınlarla pek anlaşamadığımdan sen öğret bana elmikimmm :27::27::27:

Back
X